ASV prezidenta vēlēšanas - tirgus tendences un akciju tirdzniecības stratēģijas

Admirals

Nozīmīgi notikumi bieži var būt par iemeslu lielām cenas kustībām finanšu tirgos. Viens no lielākajiem šāda veida notikumiem pasaulē ir ASV prezidenta vēlēšanas, kas notiek reizi četros gados. Šis notikums ir svarīgs, jo var ietekmēt un izmainīt ASV drošības, ārpolitikas un ekonomiskās politikas virzienu turpmākajiem gadiem, tāpēc vēlēšanas bieži tiek saistītas ne tikai ar lielām cenas svārstībām jeb paaugstinātu tirgus volatilitāti tirgos, bet arī lieliskām iespējām potenciāli gūt peļņu no šī notikuma.

Šajā rakstā centīsimies rast atbildes uz jautājumiem par to, vai un kā ieguldītājiem sagatavoties šim lielajam notikumiem un pasargāt sevi no potenciālajiem riskiem augstas tirgus volatilitātes apstākļos, kāda ir akciju tirgus reakcija uz ASV prezidenta vēlēšanu procesu, kas ar akciju tirgu notiek pirms un pēc velēšanām un kādas stratēģijas var tikt izmantotas ieguldījumiem un akciju tirdzniecībai.

Lai pilnībā gūtu priekšstatu par ASV prezidenta vēlēšanu ietekmi uz akciju tirgu kā arī to, kā labāk sagatavoties šim lielajam notikumam, šajā rakstā sīkāk apskatīsim šādas tēmas:

Akciju tirdzniecība un četru gadu vēlēšanu cikls ASV

Lai saprastu attiecības starp akciju tirgu un prezidenta vēlēšanām, vispirms ir svarīgi saprast četru gadu vēlēšanu ciklu un tā būtību. Otrkārt ir svarīgi, ka Jūs esat veicis nepieciešamos priekšdarbus un apkopojis informāciju par iepriekšējiem vēlēšanu cikliem un cenas tendencēm, kas varētu atkārtoties - šāda informācija var būt ārkārtīgi noderīga, lai būtu sagatavots un pielāgotu atbilstošāko tirdzniecības stratēģiju.

Pēc vairāku analītiķu, piemēram, Jeila Hirša (Yale Hirsch) - vadošā akciju tirgus vēsturnieka domām, pastāv savstarpēja mijiedarbība starp vēlēšanu gadiem un akciju tirgu.

Investīciju bankas Fidelity analīze parāda, ka kopumā vēlēšanu cikla pirmie divi gadi (pirmais gads pēc vēlēšanām un prezidentūras termiņa otrais gads), parasti, akciju tirgū ir ar zemāku atdevi kā prezidentūras pēdējie divi gadi (priekšvēlēšanu un vēlēšanu gads)

Avots: Fidelity

Kā redzams Investīciju bankas apkopotajā informācijā par prezidenta četru gadu vēlēšanu ciklu un tā attiecībām ar akciju tirgu ir redzams, ka akciju tirgus pēdējos divos gados ir ar lielāku atdevi kā pirmajos divos gados pēc vēlēšanām. Investīciju bankas analītiķi tomēr norāda, ka ekonomiskajai izaugsmei un tendencēm tirgos ilgtermiņā ir daudz lielāka nozīme ietekme uz akciju tirgus pieaugumu kā vēlēšanu ciklam. Tajā pašā laikā ir jāteic, ka apskatot cenas modeļus pirms vēlēšanām, vēlēšanu laikā un pēc tām, parādās vairākas interesantas kopsakarības, bet par tām nākamajā nodaļā.

Ja Tev ir radušies kādi jautājumi par iepriekš minēto vai varbūt meklē, kā ātrā un efektīvā veidā apgūt akciju tirgu - tad uzdod sev interesējošus jautājumus mums tiešsaistē.

Viss, kas Tev jādara, noklikšķini uz zemāk redzamā banera, reģistrējies un atrodi savam līmenim un interesēm atbilstošāko tiešsaistes vebināru.

Bezmaksas tirdzniecības vebināri

Piesakies mūsu tirdzniecības ekspertu tiešsaistes vebināriem

 

Tagad apskatīsim, kas notiek akciju tirgū pirms ASV prezidenta vēlēšanām, vēlēšanu laikā un pēc vēlēšanām - kādas kopsakarības varam redzēt un, vai tiešām akciju tirgus var palīdzēt paredzēt vēlēšanu iznākumu?

Akciju tirgus un ASV vēlēšanu iznākuma prognozes

Pirms turpinām uzreiz ir jāatgādina, ka pagātnes dati ne vienmēr ļauj paredzēt, kas notiks nākotnē, tieši tāpēc nevajadzētu paļauties uz pagātnes datiem, jo tie nekādā gadījumā negarantē nākotnes veiktspēju. Tomēr no otras puses, vēsture dažkārt var sniegt informāciju un cenas modeļus, kas var atkārtoties.

Pēc LPL finanšu galvenā tirgus stratēģa Raiena Detrika (Ryan Detrick) novērotā, starp akciju tirgu un prezidenta vēlēšanu iznākumu ir velkamas zināmas kopsakarības. Proti, ja trīs mēnešus pirms vēlēšanu dienas akciju tirgus uzrāda pieaugumu, pastāv tendence, ka pašreizējā partija uzvarēs un saglabās varu. Ja akciju tirgus samazinās, tad var gadīties, ka notiks varas maiņa.

Avots: LPL Research

Kā redzams tabulā augstāk, tendence starp akciju tirgus pieaugumu un prezidenta vēlēšanu rezultātiem ne vienmēr atbilst patiesībai. No otras puses, vēsturiskie dati parāda, ka šāda kopsakarība tomēr pastāv.

Potenciālā varas maiņa bieži ir saistīta ar lielu nenoteiktību, kas var atbaidīt investorus un likt pamest tirgu. Tāpēc līdz brīdim kamēr nav noskaidrotas visu kandidātu politiskās nostādnes, tirgus var būt ar īpaši augstu volatilitāti. No otras puses, ja ir pārliecība, ka esošais Baltā nama saimnieks paliks amatā, tad tirgus var uzvesties daudz mierīgāk, jo investoriem ir lielāka skaidrība, ko potenciāli sagaidīt no prezidentūras nākamajiem četriem gadiem.

Bet kā pēc prezidenta ievēlēšanas akciju tirgus ir reaģējis līdz šim - noskaidrosim!

ASV prezidenta vēlēšanas un akciju tirgus tendences

Jau iepriekš noskaidrojām, ka četru gadu vēlēšanu cikla pēdējie divi gadi (priekšvēlēšanas un vēlēšanu gads) mēdz būt ar lielāku akciju tirgus ienesīgumu kā pirmie divi prezidentūras gadi. Vēsturiskie novērojumi arī liecina, ka akciju tirgus mēdz gadu noslēgt ievērojami labāk, ja notiek esošā prezidenta pārvēlēšana, nevis tiek izraudzīts jauns Baltā nama saimnieks.

Tas, ko parāda vēsturiskie dati un kopējā statistika ir, ka akciju tirgiem nepatīk nenoteiktība.

Avots: BlackRock via Forbes

Izpētot galvenā ASV akciju tirgus indeksa S&P 500 reakciju uz vēlēšanu rezultātiem var redzēt kopsakarību, ka akciju tirgus uzrāda lielāku atdevi gadījumos, ja esošais prezidents tiek pārvēlēts amatā.

Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka ne vienmēr akciju tirgus reaģē pozitīvi attiecībā uz viena vai cita kandidāta ievēlēšanu ASV prezidenta amatā. Zemāk redzamajā stabiņu grafikā atradīsiet informāciju par S&P 500 akciju tirgus indeksa vērtības izmaiņām gados, kad ir notikušas ASV prezidenta vēlēšanas.

Avots: Cazenove Capital, S&P 500 akciju indeksa cenas dinamika vēlēšanu gados no 1964. - 2016. gadam.

ASV prezidenta vēlēšanu gadi, kad S&P 500 akciju indekss piedzīvoja vērtības samazinājumu bija 2008. gads, kas arī bija globālās finanšu krīzes gads un 2000. gads, kad plīsa dot.com burbulis. Visos citos gados S&P 500 ir uzrādījis vērtības pieaugumu. Daudzi analītiķi šo fenomenu skaidro ar prezidenta kandidātu solījumiem un investoru cerībām, kā arī faktu, ka ASV Federālās rezerves iespēju robežās tomēr cenšas nebūt tik kategoriskas attiecībā uz monetārās politikas īstenošanu prezidentūras cikla trešajā gadā.

Apgūsti akciju tirdzniecību Admirals demo (mācību) kontā!

Pirms ieguldīt privātos līdzekļus akciju tirgū un sākt akciju tirdzniecību, noteikti būtu vērts apsvērt priekšrocības ko sniedz demo konts. Kā noskaidrojām iepriekš, tirgojot jebkuru finanšu instrumentu ir svarīgi, ka Jūs pārbaudiet savas stratēģijas un tirdzniecības plāna veiktspēju reālos tirgus apstākļos - un tieši šī ir viena no galvenajām priekšrocībām, ko ir vērts izcelt.

Tirgojot ar virtuālajiem līdzekļiem demo kontā, varēsiet apgūt ne tikai tirdzniecības un akciju tirgus analīzes principus, bet arī atvērt tirdzniecības darījumus ar Forex valūtas pāriem - varēsi tirgot vērtspapīru, piemēram, akciju un valsts obligāciju cenas starpības līgumus (CFD), tirgot finanšu instrumentus kriptovalūtu tirgū, indeksu, preču un izejvielu (piemēram, naftas un zelta) un daudzos citos tirgos.

Tirdzniecība ar virtuālajiem līdzekļiem reālos tirgus apstākļos ir priekšrocība, kāpēc mūsu demo kontus izmanto ne tikai iesācēji, bet arī paši pieredzējušākie treideri un privātie ieguldītāji, lai pārbaudītu sava tirdzniecības plāna un stratēģijas veiktspēju.

Lai atvērtu demo (mācību) kontu bez maksas, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera un sāc tirdzniecību pāris minūtēs!

Tirgo bezriska demo kontā

Praktizē tirdzniecību ar virtuālajiem līdzekļiem

 

Gadījumā, ja ir nepieciešama palīdzība demo konta atvēršanai, vienkārši noskaties video instrukciju zemāk, vai apmeklē Admirals Youtube kanālu.

Kad būsi lejupielādējis tirdzniecības programmu un atvēris demo tirdzniecības kontu, Jums būs iespēja sākt finanšu instrumentu tirdzniecību un apskatīt to cenas grafikus. Zemāk atradīsiet galvenā ASV akciju tirgus indeksa S&P 500 cenas grafiku, kurā zilās vertikālās svītras atspoguļo vēlēšanu mēnesi.

Avots: Admirals MetaTrader 5, SP500, MN1 sveču grafiks. Datu diapazons no 2005. gada 1. maija līdz 2020. gada 25. septembrim. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pagātnes dati negarantē nākotnes veiktspēju.

Vai zināji, ka tirgojot galvenā ASV akciju tirgus indeksa S&P 500 cenas starpības līgumus (CFD), Jums ir iespējā potenciāli izmantot gan augoša, gan krītoša tirgus priekšrocības, atverot tirdzniecības darījumus abos virzienos.

Bet tagad, pirms apskatīt tirdzniecības stratēģijas un to, kā tirgot akciju indeksus ASV prezidenta vēlēšanu gadā, apskatīsim, kā atvērt pirkšanas (BUY) un (SELL) pozīcijas MetaTrader tirdzniecības programmās - demo vai reālajā tirdzniecības kontā.

Kā tirgot akciju tirgus indeksu S&P500 Admirals tirdzniecības programmās

Lai sāktu tirgot galveno ASV akciju tirgus indeksu S&P500 ir svarīgi atrast uzticamu un drošu tiešsaistes brokeri, piemēram, Admirals UK Ltd, kas piedāvā S&P500 akciju tirgus indeksa cenas starpības līgumus (CFD), ETF un uzņēmumu reālās akcijas. Nākamais solis ir atvērt tirdzniecības kontu un lejupielādēt tirdzniecības programmu, piemēram, MetaTrader 5 (MT5). Pēc tam savā tirdzniecības programmā atrast S&P500 indeksu un atvērt tirdzniecības darījumu.

Tas viss ir paveicams pavisam vienkārši:

  1. atver savu MetaTrader 5 tirdzniecības programmu un veic autorizāciju;
  2. dodies uz sadaļu "Skatīt" galvenajā izvēlnē lapas augšā un noklikšķiniet uz "Tirgus apskats" vai izmanto taustiņu kombināciju Ctrl + M;
  3. "Tirgus apskats" logā noklikšķini uz jebkura Simbola ar peles labo pogu, un izvēlies "simboli". Vari izmantot arī taustiņu kombināciju Ctrl + U;
  4. "Simboli" loga meklēšanas sadaļā ieraksti S&P500 vai tā abreviatūru #SP500;
  5. uzklikšķini uz atrastā Simbola un dodies uz sadaļu "Rādīt Simbolu";
  6. kad tas tiks izdarīts, ASV akciju tirgus indekss S&P500 tiks pievienotas Jūsu "Tirgus apskats" sarakstam;
  7. kad indeksa simbols tiks pievienots "Tirgus apskats" logam, vienkārši ievelc to grafika sadaļā labajā pusē;
  8. lai atvērtu tirdzniecības "Rīkojuma logu" un sāktu tirdzniecību, pastāv vairāki varianti, kā to paveikt:
    1. vari izmantot klaviatūras taustiņu F9;
    2. doties uz izvēlni "Jauns Rīkojums" vai;
    3. izmantot viena-klikšķa tirdzniecības iespēju grafikā.
  9. kad tiks atvērts "Rīkojuma logs" šajā logā, izvēlēties darījuma apjomu, stop loss un take profit līmeņus, kā arī, ja nepieciešams izvietojiet atliktos darījumus;
  10. kad visi obligātie parametri tiks aizpildīti, noklikšķini uz pirkt vai attiecīgi pārdot, lai atvērtu tirdzniecības darījumu ar ASV galveno akciju tirgus indeksu S&P500.

Darījumu atvēršana abos virzienos ir iespējama tikai ar CFD instrumentiem, kas nozīmē, ka izvēloties tirgot šo instrumentu, neatkarīgi no tā vai indeksa vērtība pieaugs vai samazināsies, Jums būs iespēja potenciāli nopelnīt no cenas izmaiņām tirgū. Akciju un ETF gadījumā īso (pārdošanas) pozīciju atvēršana nav iespējama - jūs varēsiet akcijas un fondu daļas iegādāties un tās pārdot citam tirgus dalībniekam, kad uzskatīsiet par nepieciešamu.

Ekrānšāviņš no Meta Trader 5 tirdzniecības programmas Rīkojumu loga, ar SP500 Index CFD instrumentu.

Ieguldījumi akcijās un fondos ar Admirals

Kā tika minēts iepriekš, Admirals piedāvā daudz vairāk par CFD tirdzniecību. Mūsu klientiem ir iespēja veikt reālus ieguldījumus vairāk kā 4000 uzņēmumu akcijās un biržā tirgotajos fondos (ETF) par to saņemot dividendes no ieguldītā akcijās vai fondu daļās.

Ja vēlies piekļūt Ņujorkas, Nasdaq, Londonas, Frankfurtes, Amsterdamas (Euronext), Tokijas, Austrālijas (ASX) un citām biržām - vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera un aizpildi elektronisko pieteikuma veidlapu, lai atvērtu Invest.MT5 kontu jau šodien.

Ar Invest.MT5 kontu varēsi iegādāties arī Tesla, Microsoft, Total, Daimler, Apple, BMW, Airbus, Siemens un daudzu citu uzņēmumu akcijas, ieguldīt valstu un korporatīvajās obligācijās, visdažādāko sektoru ETF un pasaules lielākajos un nozīmīgākajos indeksos - tajā skaitā DAX 30

Ieguldi pasaulē populārākajos instrumentos

Tūkstošiem akciju un ETF rokas stiepiena attālumā

 

Akciju tirdzniecības stratēģijas ASV prezidenta vēlēšanu laikā

Zināšanas par to, kā akciju tirgus potenciāli varētu reaģēt vēlēšanu gadā var būt ārkārtīgi noderīgs instruments gan treideriem, gan investoriem. Tajā pašā laikā nedrīkst aizmirst par piesardzības pasākumiem un riskiem, kas saistīti ar paaugstinātu tirgus volatilitāti jeb cenas svārstībām.

Tieši tāpēc ir svarīgi, ka Jums ir sagatavotas dažādas tirdzniecības stratēģijas, kas paredzētas katram no potenciālajiem scenārijiem - gan vēlēšanu laikā, gan pēc vēlēšanām. Jebkurai no stratēģijām ir jāparedz ne tikai tas, kā Jūs plānojat atvērt un aizvērt savus tirdzniecības darījumus, bet arī jāparedz strikts risku un naudas menedžments. Zemāk Jūs atradīsiet dažas idejas un stratēģijas, ko varat izmantot un pārbaudīt demo kontā, lai pārliecinātos par to veiktspēju pirms tirdzniecības ar privātajiem līdzekļiem reālajā tirdzniecības kontā.

1. Akciju tirdzniecības stratēģija - fokuss uz ilgtermiņa fundamentālajiem aspektiem, lai pirktu lēti

Veiciet akciju tirgus fundamentalo analīzi, lai noskaidrotu, kā vēlēšanu process varētu ietekmēt akciju tirgu kopumā. Investori parasti pievērš uzmanību tirgus mainīgumam un padziļināta izpratne par tirgu kopumā var ļaut sagatavot stratēģijas piepildoties vienam vai citam scenārijam.

Gatavojoties ASV prezidenta vēlēšanām 2020. gadā, kopējo situāciju būtiski izmainīja koronavīrusa pandēmija un tās radītais negatīvais efekts uz valsts ekonomiku. Lai iespējami mazinātu ekonomiskās recesijas dziļumu, ASV federālās rezerves pazemināja procentu likmes un pieņēma ekonomikas stimulēšanas plānu. Kā varējām vērot marta beigās un aprīļa sākumā, šie ekonomikas stimulēšanas pasākumi deva rezultātu un akciju tirgus pēc sabrukuma piedzīvoja strauju atveseļošanos.

Normālā situācijā investori būtu varējuši izmantot "vēlēšanu nenoteiktību", lai vienkārši nopirktu akcijas vai akciju indeksus par zemāku cenu un turētu pozīcijas atvērtas, lai gūtu maksimālu peļņu no cenas izmaiņām vidējā termiņā vai ilgtermiņā. Tomēr esošajā krīzes situācijā investoriem bija jābūt daudz piesardzīgākiem kā jebkad agrāk. Investori daudz lielāku uzmanību pievērsa nozaru analīzei, lai noskaidrotu, kuras nozares CIVID-19 krīze ir skārusi vairāk, kuras mazāk un kuras nozares varētu potenciāli atveseļoties visstraujāk mazinoties pandēmijas negatīvajam efektam.

Šāda analīze var ļaut labāk saprast tirgū notiekošo un būt zinošākam par to kādas akcijas labāk tirgot.

Tieši Vorens Bafets bija tas, kurš reiz bija teicis: "Esiet bailīgi, kad citi ir mantkārīgi, un esiet mantkārīgi, ja citi baidās"

2. Akciju tirdzniecības stratēģija - nosaki prezidenta kandidātu prioritātes

Piemēram, ASV Demokrātu partijas prezidenta kandidāts Džo Baidens ir paudis gatavību pastiprināti pievērst uzmanību zaļajai enerģijai un veselības aprūpei ASV. Tas nozīmē, ka investori varētu uzmanību pievērst tieši zaļās enerģijas un veselības aprūpes sektoriem un šo sektoru uzņēmumu akcijām. Tikmēr Donalds Tramps ir paudis atbalstu fosilajai enerģijai, kā arī turpināt savu stingro retoriku pret Ķīnu un Ķīnas uzņēmumiem.

Protams, ir arī tādi uzņēmumi kuru akciju vērtība ir mazāk saistīta ar politisko partiju lēmumiem vai programmatiskajiem uzstādījumiem. Piemēram, tādu uzņēmumu kā Microsoft, Apple, Wal-Mart u.c. akciju cenas vairāk ietekmē pašu uzņēmumu darbības rezultāti, piemēram, finanšu pārskata dati un potenciālie biznesa attīstības plāni.

No otras puses, arī šo uzņēmumu akciju vērtība nevar tikt skatīta atrauti no politiskajiem notikumiem, piemēram, kad D. Tramps uzsāka tirdzniecības karu ar Ķīnu, Apple akcijas būtiski cieta, jo kā zināms Apple telefoni tiek ražoti tieši Ķīnā.

Tāpēc ir svarīgi, ka pirms pieņemat lēmumu sākt tirgot akcijas vai akciju indeksus ASV prezidenta vēlēšanu laikā, Jūs esiet veicis padziļinātu izpēti par sektoru, uzņēmumu un tā finansēm, kā arī apzinājis visus potenciālos riskus kādi varētu iestāties, ja tiek pieņemts viens vai cits politisks lēmums.

3. Akciju tirdzniecības stratēģija - izmanto cenas tehnisko analīzi

Ir daudz un dažādi tirdzniecības stili, ko varat izmantot akciju indeksu un akciju tirdzniecībai un ieguldījumiem. Daži tirgus dalībnieki koncentrējas uz īstermiņa tirdzniecību, citi meklē ilgtermiņa ieguldījuma iespējas akcijās vai akciju indeksos, bet vēl citi iegulda vidējā termiņā. Lai sekmīgi darbotos un panāktu vēlamos rezultātus tirdzniecībā, ir ārkārtīgi svarīgi, ka Jūs esiet definējis, kurš no tirdzniecības stiliem ir Jums piemērotākais.

Kamēr ilgtermiņa investori koncentrējas uz tirgus fundamentālo analīzi un notiekošo dažādos sektoros un uzņēmumos, tikmēr īstermiņa treideri pamatā izmanto cenas tehnisko analīzi, lai identificētu tirgus īstermiņa cenas izmaiņas un līmeņus pie kuriem atvērt darījumus, lai nopelnītu no cenu starpības - akcijas tirgojot - pērkot un pardodot.

Ņemot vērā, ka ASV prezidenta vēlēšanu gadā parasti ir vērojama paaugstināta tirgus volatilitate jeb cenas svārstības, īstermiņa trederi var izmantot cenas tehnisko analīzi, potenciāli nopelnītu no īstermiņa cenas izmaiņām tirgū.

Pareiza laika un cenas līmeņa izvēle darījuma atvēršanai ir daudz sarežģītāks process kā sākotnēji varētu šķist - īpaši treiderim iesācējam. Tieši tāpēc ir svarīgi, ka Jums ir pieejami visi palīginstrumenti, kas var potenciāli atvieglot šo procesu.

Viens no šādiem rīkiem, kas var palīdzēt ir Admirals piedāvātais Trading Central Technical Insight Lookup spraudnis, kas ir pieejams uzlabotajā MetaTrader Supreme Edition tirdzniecības programmā.

Tagad apskatīsim detalizētāk, ko piedāvā Trading Central Technical Insight un kā tas var uzlabot tavu akciju un akciju indeksu tirdzniecības procesu.

Ekrānšāviņš no Technical Insight Lookup spraudņa, kas pieejams MetaTrader Supreme Edition tirdzniecības programmā.

Augstāk redzamajā ekrānšāviņā ir redzams Technical Insight Lookup spraudnis, kas pieejams MetaTrader uzlabotajā MetaTrader tirdzniecības programmā. Tajā ir attēlota galvenā ASV akciju tirgus indeksa S&P 500 tehniskā analīze, un indeksa tirdzniecības idejas īstermiņa (2-6 nedēļas), vidēja termiņa (6-9 nedēļas) un ilgtermiņa (vairāk kā deviņas nedēļas) tirdzniecībai. Ar šī spraudņa palīdzību Jūs varat pārbaudīt jau gatavas tirdzniecības idejas akcijām, akciju indeksiem, precēm un izejvielām, ETF un daudziem citiem finanšu instrumentiem.

Treideri var izmantot šo spraudni, lai pārbaudītu tirdzniecības idejas un gūtu apstiprinājumu iepriekš veiktajai analīzei par tirgus cenas potenciālo kustības virzienu jeb tendenci vēlēšanu gadā vai pēc vēlēšanām. Šis spraudnis īpaši noderīgs varētu būt treideriem iesācējiem, lai mācītos izprast tehniskās analīzes pamatprincipus un pārbaudītu šo ideju veiktspēju demo kontā.

No otras puses, pieredzējušākie treideri zinās teikt, ka tehniskās analīzes apvienojums ar fundamentālo analīzi ir labākā kombinācija, lai sasniegtu iespējami augstvērtīgākos rezultātus tirdzniecībā, kā arī izvairītos no negaidītam tirgus cenas svārstībām.

Neraugoties uz to, ka ir treideri, kas izmanto tikai tehnisko vai fundamentālo analīzi, tomēr ieteicams ir pievērst uzmanību abiem analīzes aspektiem.

Lai lejupielādetu MetaTrader 5 Supreme Edition uzlaboto tirdzniecības programmu un iegūtu Technical Insight Lookup spraudni bez maksas, vienkārši nospied uz zemāk redzamā banera, lai saktu tirdzniecības programmas lejupielādi bez maksas.

Spekulē globālajos finanšu tirgos

Spekulē uz Forex, akciju, indeksu, izejvielu un citu aktīvu cenas izmaiņām!

 

Kāpēc izvēlēties Admirals, lai tirgotu akcijas ASV prezidenta vēlēšanu laikā?

  • Mēs nodrošinām kontu aizsardzību un finansiālās garantijas.
  • Faktiskās tirgus kotācijas;
  • Tirdzniecība peles klikšķa attālumā;
  • Jūs izvēlēsities tirgot ar starptautiski atzīta un apbalvota brokeru uzņēmuma starpniecību, kas ir uzraudzīts no Austrālijas Vērtspapīru un ieguldījumu komisijas (ASIC), Kipras Vērtspapīru un biržas komisijas (CySEC), Apvienotās Karalistes Finanšu uzraudzības iestādes (FCA) un Igaunijas Finanšu uzraudzības iestādes (EFSA);
  • Tiek atbalstīti visi tirdzniecības stili un stratēģijas: hedžēšana, skalpēšana, padomnieki (EA) – bez jebkādām tirdzniecības barjerām;
  • Nodrošinām bezmaksas mācību materiālus, kā arī attālinātos tiešsaistes vebinārus mūsu klientiem;
  • Piedāvājam vairāk kā 8000 finanšu instrumentu saviem klientiem. Jums ir iespēja tirgot gan CFD, gan iegādāties reālās uzņēmumu akcijas vai ieguldīt fondos (ETF);
  • Tirdzniecības kontu Invest.MT5 iespējams aktivizēt ar depozītu no 1 EUR . Akciju tirdzniecība no 0.01 USD, minimālā komisija par transakciju 1 USD. Visām ASV akcijām;
  • Piedāvājam visdažādākos tirdzniecības kontus Jūsu vajadzībām;
  • Vari tirgot finanšu instrumentus no sev ērtas viedierīces - PC, Mac, Web, Android un iOS;
  • Mums ir ofisi visā pasaulē, tāpēc esam vienmēr pieejami saviem klientiem jebkurā laikā un vietā.

Ja esi apguvis finanšu instrumentu tirdzniecību demo kontā un tavas tirdzniecības idejas ir nesušas stabilus, pozitīvus rezultātus ilgtermiņā, tad iespējams ir pienācis laiks tirgot reālajā tirdzniecības kontā.

Lai atvērtu reālo tirdzniecības kontu, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera.

Atver reālo kontu

Veic reālo tirdzniecību un abonē treideru stratēģijas ar Copy Trading

 

Cita noderīga informācija

Par Admirals

Admirals ir vairākkārtējs starptautisku apbalvojumu ieguvējs, globāli regulēts Forex un CFD brokeris, kas piedāvā tirdzniecību ar vairāk kā 8000 finanšu instrumentiem, izmantojot pasaulē populārākās tirdzniecības programmas MetaTrader 4 un MetaTrader 5. Sāc tirgot jau šodien!

Atruna: Sniegtie dati satur papildu informāciju attiecībā uz analīzi, prognozēm vai citiem datiem vai informāciju (turpmāk "analīzi"), kas publiskota Admirals mājaslapā. Pirms investīciju lēmumu pieņemšanas, lūdzu, ņemiet vērā, ka:

  1. Analītika publicēta tikai informatīviem mērķiem un nav uzskatāma par personīgu piedāvājumu, ieteikumu vai aicinājumu pirkt vai pārdot kādu no finanšu instrumentiem.
  2. Jebkuru investīciju lēmumu klients veic pats. Admirals nav uzskatāms par atbildīgu jebkuru zaudējumu gadījumā, neskatoties uz to, vai lēmums ir vai nav balstīts uz analītiku.
  3. Jebkuru šādu analītiku sagatavo neatkarīgs analītiķis (turpmāk "Autors"), balstoties uz personīgo viedokli.
  4. Lai nodrošinātu klienta interešu aizstāvību, Admirals apstiprinājusi attiecīgas iekšējās procedūras, lai novērstu un pārvaldītu interešu konfliktus.
  5. Lai nodrošinātu analītikas avotu uzticamību, tiek izmantoti visi iespējamie saprātīgie līdzekļi, lai nodrošinātu, ka visi analītikas avoti ir uzticami un visa informācija ir pilnīga, Admirals negarantē šādas analītikas pareizību vai pilnību. Jebkuri minētie skaitļi, saistīti ar pagātnes rezultātiem, un nav attiecināmi uz nākotnes rezultātiem.
  6. Analītikas rezultāti nav uztverami kā garantija no Admirals puses, ka klientam būtu jāgūst peļņa no šīm stratēģijām vai ar tām saistītie zaudējumi būtu ierobežoti.
  7. Jebkurš vēsturisks sniegums, kas norādīts šajā publikācijā, nav uzskatāms kā garantija no Admirals puses jebkādam nākotnes cenu kustībām tirgū. Finanšu instrumenta vērtība var gan pieaugt, gan sarukt un šīs vērtības saglabāšana netiek garantēta.
  8. Analītikā iekļautās prognozes var tikt pakļautas papildus maksai, nodokļiem vai citām izmaksām, atkarībā no publikācijas. Admirals sniegto pakalpojumu izcenojumi ir publiski pieejami Admirals mājaslapā.

Finanšu instrumenti, kuru tirdzniecībā tiek izmantots kredītplecs (tajā skaitā cenu starpības līgumi) ir spekulatīvas dabas un var radīt gan peļņu, gan zaudējumus. Pirms investīciju lēmumu pieņemšanas, aicinām konsultēties ar neatkarīgu finanšu padomnieku, lai pārliecinātos, ka izprotat saistītos riskus!

TOP RAKSTI
Tirgus kapitalizācija un tās nozīme tirdzniecībā un investīcijās
Ja esat viens no tiem, kurš seko līdzi ekonomikai, finanšu jaunumiem un akciju tirgum, tad pavisam noteikti esi saskāries ar jēdzienu “tirgus kapitalizācija.” Lielākajai daļa no jums ar šī jēdziena lietošanu nevajadzētu būt problēmām, bet visiem tiem, kuri pavisam nesen ir sākuši interesēties par fi...
Tirgus volatilitāte - kas tā ir un ko tā nozīmē investoram?
Tirgus volatilitāte ir viens no visvairāk lietotajiem terminiem, ja runa ir par finanšu tirgiem, tirdzniecību un investīcijām. Bez tirgus volatilitātes nav iedomājama normāla tirgus darbība, jo savā būtībā tā reprezentē brīvā tirgus pamata fundamentu, kurā preces vai pakalpojuma cenu nosaka attiecīb...
Viss par ASV Nodarbinātības datiem (NFP) Forex tirdzniecībā
Amerikas Savienoto Valstu darba tirgus datu (NFP) izziņošanas diena ir viena no nozīmīgākajām Forex un akciju tirgus ikmēneša tirdzniecības sesijām, kas sniedz priekšstatu par stāvokli ASV darba tirgū un ekonomikā kopumā. Bet, kas ir NFP dati un kā tos interpretēt? Uz šiem un daudziem citiem...
Skatīt visu