2015.gada 10. augustā Admiral Markets samazina ECN izmaksas un vienkāršo aprēķinus

Jūlijs 27, 2015 13:52


Cienījamie klienti,

Daudzi no jums jau izmanto Zero.MT4 kontu ar savu zibens-straujo izpildi, zemos spredus no 0 punktiem un dziļu likviditāti, kas ļauj izvietot lielākus orderus.

Ar prieku paziņojam, ka, sākot no 2015.gada 10. augusta, Zero.MT4 konta noteikumi kļūs vēl labvēlīgāki, jo mēs samazinām komisijas un piemērojam vienkāršotu aprēķinu modeli sekojoši:

1. Valūtu pāriem un zelta spot - 3,0* USD par 1,0 loti;

2. Sudraba spot - 0,3 USD par 1,0 loti.

Pašreizējā komisijas likme ir 35 ASV dolāri par 1 miljonu ASV dolāru par pozīciju nosacītā vērtībā, kas ir aptuveni USD 7.63 par 1,0 loti EURUSD pirkšanai/pārdošanai (pieņemot, ka tirgus kurss ir 1.09).

Tādā veidā, jaunā komisija samazina tirdzniecībai saistītās pieskaitāmās izmaksas populārākajiem instrumentiem**, kā arī tā ir vieglāk uztverama un vienkāršāka.

Admiral Markets perspektīvās komisijas likmes valūtu depozītiem ir uzskaitītas zemāk:

Konta valūta Komisija par 1.0 loti
Forex & Spot Gold Spot Silver
EUR 3.0 0.3
GBP 2.0 0.2
USD 3.0 0.3

Ar cieņu,

Admiral Markets UK Ltd

* Komisija ir indicēta par vienpusēju tirdzniecību. Komisija par divpusēju (atvēršanas un aizvēršanas) tirdzniecību ir dubultā.

**Lūdzu, ņemiet vērā, ka komisijas maksas par instrumentiem ar kotētajām zem 1,0 ASV dolāru (piemēram, AUD, NZD) bāzes valūtām, protams, palielināsies.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.