​Admiral Markets - 2019. gada Vācijas labākais CFD brokeris

Februāris 07, 2019 13:21

Ar prieku paziņojam, ka Admiral Markets UK Ltd Vācijā saņēmis "Best CFD Broker 2019" apbalvojumu! "YES" - mēs to izdarījām atkal - jau ceturto gadu Admiral Markets UK Ltd tiek atzīts par vienu no vadošajiem Vācijas CFD brokeriem.

Admiral Markets Vācijas klientu institūta (Deutsches Kundeninstitut - DKI) veiktajā 2019. gada CFD brokeru klientu aptaujā, kurā apkopoti 1015 aktīvu treideru viedokļi, saņēmis piecas no piecām iespējamajām zvaigznēm! Aptauja, kas bija pieejama laika posmā no 2018. gada oktobrim līdz 2019. gada janvārim, prasīja aktīvajiem CFD treideriem novērtēt izvēlēto CFD brokeri un ierindot kategorijās, kas attiecas uz tirdzniecību, klientu apkalpošanu, tirdzniecības platformu, vispārējo apmierinātību un mobilo tirdzniecību.

"Mēs priecājamies, ka atkal esam atzīti par Vācijas labāko CFD brokeri," teica Jens Chrzanowski, Admiral Markets Group AS valdes loceklis. "Ir skaidrs, ka mūsu centieni nodrošināt labākos tirdzniecības apstākļus, labāko lietotāju pieredzi un labāko klientu apkalpošanu atmaksājas, jo vairāk nekā 1000 aktīvo treideru balsoja par Admiral Markets!"

Papildus "Best CFD Broker" balvai, Admiral Markets ieguva pirmās vietas arī tirdzniecības, klientu apmierinātības, cenas un vērtības attiecības kategorijās, kā arī otrās vietas par tirdzniecības platformu, orderu izpildi un dažādām iespējām.

"Mēs gribētu pateikties visiem treideriem, kas balsoja par Admiral markets - tas mūs motivē turpināt darbu, lai nodrošinātu vēl labāku tirdzniecības pieredzi," sacīja Jenss Kranovskis.

Tirgojiet ar plaši atzītu un novērtētu brokeri

Atveriet tirdzniecības kontu un sakiet "YES" mūsu labākajiem piedāvājumiem!

  • Mūsu zemākie spredi: tipiskie spredi ir tikai 0.6 punkti EUR/USD un 0.8 punkti DAX30!
  • Mūsu labākie tirdzniecības nosacījumi: tirgus izpilde, nekādas minimālās "stop" distances, zemi minimālie depozīti un zibenīga darījumu izpilde!
  • Pasaulē labākā tirdzniecības platforma: vispopulārākais tirdzniecības rīks Metatrader. Izvēlieties starp MT4 vai MT5 un neaizmirstiet par Admiral Markets Supreme Edition spraudni.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.