Admiral Markets atjaunos tirdzniecības nosacījumus Admiral.Classic un citiem kontiem

Septembris 22, 2017 09:49

Cienījamie treideri,

Šī ziņa adresēta visiem klientiem, kuri tirgo AM-Live serveros, un satur virkni izmaiņu, kuras veicinās mūsdienīgu tirdzniecības nosacījumu piedāvāšanu novecojušiem kontu tipiem, tādējādi uzlabojot apkalpošanas kvalitāti un nodrošinot labāku atbilstību spēkā esošajām normatīvajām prasībām, kā arī uz MiFID II prasībām.

Svarīgi! Klienti ar Trade.MT4 (ex-Pro) kontiem AM-Live serveros – zināmas izmaiņas tiks veiktas arī jūsu kontiem, lūdzu, pārbaudiet 2. sadaļu, lai nepalaistu garām būtisku informāciju, kas saistīta ar jūsu kontu.

Sākot ar pirmdienas, 2017. gada 2. oktobra, tirdzniecības sesijas sākumu, mūsu Trade.MT4 konta nosacījumi tiks attiecināti uz visiem tirdzniecības kontiem, kuri izvietoti AM-Live serveros. Sīkāk šīs izmaiņas uzskaitītas zemāk.

1. Izmaiņas Admiral.Classic kontiem

1.1. Paplašināts tirgus instrumentu klāsts

Esošo 20 instrumentu vietā jūs iegūsiet piekļuvi pilnam Trade.MT4 instrumentu sarakstam ar visiem atbalstāmajiem valūtu pāriem FX, indeksu CFDs, izejvielām, akcijām, obligācijām un kriptovalūtām!

Detalizētu informāciju par katru no šiem instrumentiem jūs varat atrast mūsu mājaslapas sadaļā "Līguma specifikācijas".

1.2. Jauns ķīlas modelis

Ķīlas noteikumi tiks pārveidoti vairāku līmeņu modelī, kā tas ir Trade.MT4 kontos. Tādējādi piešķirtais kredītplecs vairs nebūs atkarīgs no konta bilances, un to noteikts tikai noteikts pozīcijas apmērs konta valūtā.

Kādas ir šo jauno noteikumu priekšrocības?

Lielāka pārliecība tirdzniecības laikā, jo ķīlas lielums Jūsu atvērtajām pozīcijām vairs pēkšņi nepieaugs, tiklīdz Jūsu bilance sasniegs citu līmeni. Atbilstoši jaunajiem noteikumiem, Jūs pilnībā kontrolēsiet savu kredītpleca līmeni, jo Jūs kontrolējat savas orderu lielumu.

Jūsu līdzekļu efektīvāka izmantošana tirdzniecībā bez potenciālās ietekmes samazināšanas, kad Jūs esat piesaistīts zemākam kredītplecam Jūsu bilances pieauguma dēļ. Atbilstoši jaunajiem noteikumiem Jūsu potenciālā ietekme vienmēr augs vienlaicīgi ar Jūsu līdzekļiem un otrādi.

Lielāka brīvība tirdzniecībā, pateicoties pilnībā neatkarīgai ķīlas aprēķina sistēmai dažādiem instrumentu veidiem, kas nodrošina lielu elastību attiecībā uz dažādu tirdzniecības stratēģiju apvienošanu vienā kontā.

Uzlabota aizsardzība no negatīvas bilances pateicoties pleca koeficientam 1:50, kurš tiks pielietots pozīcijām, kas atvērtas līdz piektdienas slēgšanās laikam un pirms brīvdienām, ar mērķi mazināt cenu pārrāvumu potenciālo ietekmi.

Tradicionāls, vienkāršs ķīlas prasību aprēķins (sk. ķīlas aprēķināšanas piemēri).

1.3. Tūlītējas izpildes Instant Execution aizstāšana ar tirgus izpildi Market Execution

Novecojušais izpildes veids, kas mantots no MetaQuotes programmnodrošinājuma vecākajām paaudzēm - - Instant Execution – izzudīs uz visiem laikiem. Tā vietā visi instrumenti (tajā skaitā arī šobrīd pieejamie) tirdzniecībai tiks iekļauti Market Execution (STP) režīmā.

Kādas ir Market Execution un Straight-Through-Processing (STP) priekšrocības?

Bez atkārtotām kotācijām (requote) – Jūsu pieprasījumi vienmēr tiks izpildīti pēc tirgū pieejamās cenas, bez jebkādām requote, kas tehniski iespējams pat straujā tirgū.

Mūsu iestatījumi aizsardzībai pret volatilitāti būs pieejami atbilstoši tirgus izpildes noteikumiem, lai palīdzētu Jums pārvaldīt pieņemamu izslīdi, iegūt aizsardzību pret cenu pārrāvumiem un citām tipiskām, ar tirgus nestabilitāti saistītām, problēmām.

Caurspīdīga izpildes kvalitāte – sadaļā "orderu izpildes kvalitāte" jūs varat izvērtēt kopējo izpildes statistiku mūsu galvenajos instrumentos, vai arī precīzi aprēķināt izdevumus, kas saistīti ar izslīdi, patstāvīgi, izmantojot Izslīdes lieluma ierakstu komentāru logā pakalpojumā "Volatilitātes aizsardzība".

Ātra orderu apstiprināšana – mūsu STP izpildes mehānisms lieliskā ātrumā apstrādās Jūsu pieprasījumus.

Labākā izpilde – pateicoties mūsu sistēmas dizainam – respektīvi, Jūsu orderi vienmēr tiek izpildīti par pieejamo cenu kontrolētā veidā atbilstoši MiFID prasībām, ko apstiprina vairākkārtīgas auditoru "Big 4" tehniskās pārbaudes.

Pēdējo gadu laikā mēs esam iztērējuši daudz resursu mūsu STP mehānisma un tehniskās struktūras izstrādē, un esam pārliecināti, ka iegūtā izpildes kvalitāte, kuru papildina tādi unikāli risinājumi, kā Volatilitātes aizsardzība, nodrošina saprātīgu kompromisu starp Instant Execution "precizitāti pāri izpildei" un Market Execution "izpildi pāri precizitātei".

Pievērsiet uzmanību, ka izmaiņas attieksies arī uz atvērtajām pozīcijām un atliktajiem orderiem, un tāpēc Market Execution režīms tiem tiks piemērots no tirdzniecības sesijas atvēršanās brīža pirmdien, 2017. gada 2. oktobrī.

1.4. Iesaldēšanas līmeņu atcelšana atliktajiem orderiem

Limit / Stop līmeņi, kas ierobežo atlikto orderu izvietošanu tuvāk par noteiktu punktu skaitu no tirgus cenas, tiks pilnībā atcelti, tāpēc Jūs vairs neizjutīsiet ierobežojumus, pieņemot lēmumus attiecībā uz Take Profit un Stop Loss vai citu atlikto orderu izvietošanas attālumu pret esošo tirgus cenu.

1.5. Paaugstināta cenu veidošanās precizitāte

Esošie instrumenti tiks pārveidoti "piecciparu" kotācijas sistēmā, respektīvi, EURUSD minimālais tika apmērs tiks mainīts no 0.0001 uz 0.00001; un USDJPY no 0.01 uz 0.001 un tā tālāk. Šīs izmaiņas samazinās arī minimālo spredu.

1.6. Maksimālā spreda ierobežojumu atcelšana

Šādi ierobežojumi vienkārši nedarbojas saskaņā ar tirgus realizācijas nosacījumiem, jo visi pieprasījumi vienmēr tiek izpildīti par tirgus cenu, kuru nevar ietekmēt izplatīšanas noteikumi no platformas puses.

1.7. Palielināts maksimālais ordera lielums

Transakcijas maksimālais lielums Forex instrumentiem tiks palielināts līdz 100.0 lotēm (šobrīd tās ir 50.0 lotes), kas ļaus treideriem ar lielākiem depozītiem tirgot ērtāk.

Mēs ļoti ceram, ka Jūs pienācīgi novērtēsiet iepriekš uzskaitītās izmaiņas un izbaudīsiet mūsu flagmaņa Trade.MT4 konta nosacījumus, kas no Admiral.Classic apturēšanas brīža pastāvīgi turpinās uzlaboties. Šis konts paredzēts labākās tirdzniecības pieredzes gūšanai.

2. Izmaiņas Trade.MT4 (ex-Pro) kontos AM-Live serveros

Pievērsiet uzmanību, ka visi bijušā Admiral.Pro konta AM-Live serveros novecojušie instrumenti (tie, kam ir atpazīšanas prefikss Pro), pirmdien, 2017. gada 30. oktobrī, tiks pārslēgti "tikai aizvēršanas" režīmā.

Tajā pašā laikā Jūs iegūsiet pilnu spektru Trade.MT4 instrumentu, tajā skaitā pēdējos papildinājumus – piemēram, Eiropas akciju un kriptovalūtu CFD. Piemēram, EURUSD paralēli "tikai aizvēršanas" režīmā tiks pievienots EURUSD-Pro, tāpat tas notiks ar citiem instrumentiem.

Sakarā ar tirdzniecības simbolu maiņu, nekādi tirgus apstākļi mainīti netiks.

Rezultātā Admiral.Pro novecojušo instrumentu orderi tiks pārtraukti. Par to detalizēta informācija tiks sniegta atsevišķā provizoriskā paziņojumā decembra beigās.

Kāpēc šādas izmaiņas nepieciešamas?

Iespējams, Jūs jau esat ievērojuši, ka pēdējie papildinājumi mūsu piedāvājumā, tādi kā kriptovalūtu CFD un citi instrumenti, netika pievienoti AM-Live serverī. Tas saistīts ar MetaTrader 4 platformas ierobežojumiem, kura atļauj tikai ierobežotu skaitu instrumentu klašu.

Šobrīd vairumu instrumentu klašu aizņem novecojušie Admiral.Pro instrumenti ar prefiksu –Pro.

Ņemot vērā iepriekš minētās izmaiņas Admiral.Classic kontos (kas izmanto simbolus bez prefiksiem), ir viens "zelta risinājums", kas mums ļauj Jums piedāvāt pilnu Trade.MT4 instrumentu spektru: instrumentu ar prefiksu –Pro maiņa uz standarta tirdzniecības simboliem un pilna mēroga Trade.MT4 piedāvājums klientiem ar novecojušiem kontiem serveros.

Un tā, mēs slēdzam visu, kam ir prefikss "-Pro", sinhronizējam instrumentu sarakstu ar serveri Live2 un padarām tos pieejamus gan ex-Pro kontiem, gan bijušajiem Admiral.Classic kontiem, kas ļauj pilnībā uzturēt Trade.MT4 piedāvājumu visiem AM-Live serveru lietotājiem.

Mēs pateicamies par sapratni un atvainojamies par neērtībām, kas saistītas ar novecojušo tirdzniecības simbolu nomaiņu.

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.