Admiral Markets izstrādā jaunas MT4 Supreme inovācijas

Jūlijs 04, 2016 16:07

Sveicināti,

Mēs ar prieku ieviešam jaunākos papildinājumus mūsu bezmaksas MetaTrade paplašināšanas rīkā, MT4 Supreme Edition.


Tirdzniecības Stimulators

Tagad jūs varat manuāli pārbaudīt savu tirdzniecības stratēģiju uz vēsturiskiem datiem. Lai pārbaudītu un atrastu jūsu tirdzniecības stratēģiju ar tām pašām funkcijām, kuras jau lietojat mūsu Mini Teminal – vienkārši izvēlaties to kā Expert Advisor. Pirmo reizi pārbaudiet tirdzniecības stratēģiju? Ar Forex stimulatorā programmu varat iepazīties šeit.


Mini Grafika Indikators

Tagad jūs varat izmantot iespēju, aplūkot vairākus grafikus vienā grafikā. Piemēram, jūs bez problēmām varat aplūkot dažādu periodu grafikus, tajā pašā simbolā, vai analizēt vairāku grafiku tipus kā: Renko, Range un Kagi.


Simbolu Informācijas Indikators

Vēlaties ātri un vispusīgi novērtēt tirgus situāciju jebkuram instrumentam? Tagad jūs to varat. Uzlabo savus tirdzniecības lēmumus, izmantojot dienas diapazona un daudzu citu indikatoru izmaiņas uz visiem laika periodiem.


Lupa

Šeit ir jūsu personālā, iekš-grafika, lupa priekš MetaTrader4 Supreme Edition. Vienkārši ievelciet šo logu grafikā uz vēlamo vietu, lai iegūtu detalizētāku informāciju zemākā laika periodā.


Grafiks iekš Grafika indikators

Šis viegli lietojamais indikators ļauj jums izveidot vēl vienu grafika logu uz tās pašas laika zonas, uz kuras ir galvenais grafiks. Šis grafiks ļauj veikt ciešu uzraudzību un meklēt signālus, pievienotajiem MT4 indikatoriem.

Lai izmantotu šos rīkus, jums ir nepieciešams lejupielādēt un uzinstalēt pēdējo versiju.

Ar cieņu

Admiral Markets


Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.