Admiral Markets izveido orderu iestatījumus, lai samazinātu volatilitātes risku un uzlabotu tirdzniecību

Novembris 09, 2016 11:41

Sveicināti!
Admiral Markets ar prieku iepazīstina jauno funkciju – volatilitātes aizsardzība, kas ir pieejama klientiem ar Trade.MT4, Zero.MT4 un Trade.MT5 tipa kontiem.

Kādēļ ir svarīgi izsargāties no tirgus volatilitātes?
Katram treiderim vajadzētu zināt, kas ir volatilitāte - mēs to varam raksturot kā cenas izmaiņas ātrumu un lielumu noteiktā laika sprīdī.
Vairāki notikumi, sākot ar ekonomiskajām ziņām līdz dabas katastrofām, padara cenu izmaiņas ātras un neparedzamas.
Admiral Markets ir palīdzējis samazināt volatilitātes risku, piedāvājot vairākus tirdzniecības iestatījumus, kuri palīdz izvairīties no finanšu tirgus vētrām.

Kādi ir galvenie ieguvumi no volatilitātes aizsardzības?
Šīs funkcijas ir paredzētas, lai palīdzētu Jums tirgot ar lielāku pārliecību, sniedzot garantētus izslīdes limitus un iespēju izpildīt jebkuru darījuma apjomu.
Jūs iegūstat papildus aizsardzību – iespēju atcelt orderus bez zaudējumiem cenas pārrāvumu gadījumos un izvairīties no orderu aktivizācijas spreda pieauguma situācijās.

Visbeidzot, Jūs iegūstat pārliecību tirgojot jebkuru instrumentu, ieskaitot tos, kuriem ir zema likviditāte un augsta volatilitāte, kā arī iegūstat vairāk tirdzniecību iespēju.
Kādas ir galvenās volatilitātes aizsardzības iestatījumu funkcijas?
Mēs piedāvājam plašāku, piemērotāku klāstu ar tirdzniecības orderiem un iestatījumiem, kuri var būt piemēroti praktiski jebkurai stratēģijai, sniedzot mūsu klientiem vērā ņemamu priekšrocību volatīlos tirgus apstākļos.

Volatilitātes aizsardzība ietver:
• iespēju atvērt darījumus tirgos ar limitētu risku un potenciāli neierobežotu peļņu, izpildot stop orderus un tirgus orderus kā limit orderus, ar iepriekš noteiktu maksimālo izslīdi;
• aizsardzību no tūlītējiem zaudējumiem limit orderiem ar iepriekš noteiktu stop loss līmeni, kurš ir iedarbināts pēc tās pašas cenas (tick);
• iespēju samazināt tirgus risku, atceļot stop orderus cenu pārrāvumu (gap) situācijās, kur stop loss orderis tiek iedarbināts pēc tās pašas cenas (tick) vai ar izslīdi, kura pārsniedz iepriekš noteikto punktu skaitu;
• iespēju izpildīt orderi par tuvāko pieejamo cenu, kad limita orderis (piemēram, Take Profit) ir sasniedzis cenu ar garu ēnu (spike) un nav izpildīts likviditātes trūkuma dēļ virs konkrētā līmeņa;
• iespēju izvairīties no stop ordera aktivizācijas dēļ spreda paplašināšanās ekonomisko ziņu un citu volatīlu notikumu laikā, kas pēc būtības nemaina cenu līmeņus;
• iespēju tirgot liela apjoma limit orderus ar daļējas izpildes funkciju - īpaši mazāk likvīdos tirgos;
• iespēju noteikt pieļaujamās izslīdes apmēru, ņemot vērā statistiku par pagātnes izpildītiem orderiem.

Kās es varu iegūt volatilitātes aizsardzības iestatījumus?
Jebkurš klients, kuram ir Trade.MT4, Zero.MT4 vai Trade.MT5 konts (demo vai reālais, izņemot ex-Admiral.Pro konti uz AM-Live1, AM-Live3) var ieslēgt volatilitātes aizsardzību savā treidera kabinētā.
Kur es varu iegūt vairāk informāciju par volatilitātes aizsardzību?
Jūs varat iepazīties vairāk ar volatilitātes aizsardzības iestatījumiem Admiral Markets majas lapā sadaļā "Produkti".

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.