Admiral Markets piedāvā 200 jaunus tirdzniecības instrumentus

Janvāris 31, 2018 15:10

Sveicināti!

Esam priecīgi paziņot par jaunu tirdzniecības instrumentu pievienošanu MetaTrader 5 programmā. Tagad Trade.MT5 kontos tirdzniecībai pieejami 200 jauni Vācijas, ASV un Lielbritānijas lielāko kompāniju akciju CFD.

Visu informāciju par jaunajiem instrumentiem Trade.MT5 kontā varat atrast mūsu mājaslapas Līgumu specifikāciju sadaļā.

Paplašinām tirdzniecības un investīciju piedāvājumu

Šis ir neliels, taču nozīmīgs solis divos galvenajos virzienos: pirmkārt, mēs paplašinām jau tā iespaidīgo tirdzniecības instrumentu piedāvājumu, nodrošinot pieeju jauniem tirgiem; otrkārt, šis ir būtisks solis tirdzniecības popularizēšanā ar MetaTrader 5 programmas starpniecību.

Šoruden mēs sinhronizējām tirdzniecības nosacījumus Trade.MT5 un mūsu flagmaņa Trade.MT4 kontu starpā, kas būtībā sniedz iespēju tirgot esošos instrumentus ar esošajiem nosacījumiem, taču ar uzlabotas programmas starpniecību. Ja vēlaties pāriet uz MT5, Treidera kabinetā nepieciešams atvērt Trade.MT5 kontu un pārskaitīt līdzekļus no MT4 konta.

Ar MetaTrader 5 iegūsiet pieeju visiem gaidāmajiem instrumentiem: akciju, ETF, izejvielu un, protams, kriptovalūtu CFD.

Pielāgojamie instrumenti MetaTrader 5 programmā

Par cik tiek pievienoti jauni instrumenti, jāpiemin interesantās iespējas, kas ar nākamo atjauninājumu tiks pievienotas MT5 (1700. versijā). Šis atjauninājums tiks laists klajā tuvākajās nedēļās.

1700 versijā vienkāršoti lietotāja izveidoto instrumentu parametru aprēķini, tādējādi ļaujot klientiem pašiem veidot grafikus, izmantojot jebkuru "Tirgus apskata" logā pieejamo instrumentu un tā parametrus.

Uzzini vairāk par MetaTrader 5 pielāgojamajiem instrumentiem.

Ar cieņu

Admiral Markets

P.S. Dažreiz ar standarta iespējām vienkārši ir par maz... iepazīstiet bezmaksas MetaTrader 4 un MetaTrader 5 papildprogrammu! Tā pieejama gan demo, gan reālajos kontos un sniedz piekļuvi vairāk kā 60 īpašiem rīkiem un iespējām, būtiski paplašinot jūsu tirdzniecības pieredzi!

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.