Admiral Markets piedāvā reālu akciju tirdzniecību un 265 investīciju instrumentus

Aprīlis 07, 2018 16:11

Sveicināti!

Ar prieku paziņojam par jaunu piedāvājumu - uz vadošās tirdzniecības programmas MetaTrader 5 balstīto Invest.MT5 kontu, kas izstrādāts investīcijām akciju tirgos.

Šobrīd jaunajā kontā tiek piedāvātas Lielbritānijas, ASV un Eiropas Savienības 265 lielāko kompāniju akcijas, un tuvākajos mēnešos šis klāsts tiks papildināts, sniedzot iespēju veidot plašu investīciju portfeli.

Ar visu informāciju par jaunajiem instrumentiem Invest.MT5 kontos varat iepazīties mūsu mājaslapas Līguma specifikāciju sadaļā.

Tāpat Invest.MT5 reālajos kontos, bez papildus maksas, pieejami visu akciju vēsturiskie un reāllaika tirgus dati!

Iepazīstinām ar investīciju piedāvājumu

Šis piedāvājums iezīmē nelielu, taču nozīmīgu soli vairākos virzienos:

  • pirmkārt, mēs paplašinām jau tā spēcīgo piedāvājumu, sniedzot piekļuvi jauniem instrumentu veidiem – šajā gadījumā reālu akciju tirdzniecībai;
  • otrkārt, tas ir stratēģisks solis multi-aktīvu piedāvājuma virzienā, kas paredz plaša aktīvu klāsta nodrošināšanu akciju investoriem un treideriem;
  • treškārt, tas ir īpašs solis MetaTrader 5 tirdzniecības programmas popularizēšanā. Tā ir priekšgājējas MetaTrader 4 spēcīgāka un iespējām bagātāka versija.

Izmaiņas noteikumos un nosacījumos

Lai atspoguļotu šo akciju piedāvājumu, noteikumos un nosacījumos veiktas izmaiņas. Uz doto brīdi izmaiņas ir angļu valodā, citās valodās tās būs pieejamas tuvākajās nedēļās. Ja nepieciešams precizēt kādas detaļas, lūdzu, sazinieties ar mums.

Būtiskākais piedāvājumā

  • Bez kredītpleca: reāla akciju tirdzniecība 1:1;
  • Bez pārdošanas darījumiem: peļņa tikai uz cenu kāpuma rēķina;
  • Iespējamas ilgtermiņa investīcijas: pelniet dividendes un izmantojiet kā uzkrājumu fondu.

Ar cieņu,
Admiral Markets

Vai zinājāt…? ...Admiral Markets nodrošina augstas kvalitātes finanšu instrumentu tirdzniecības pakalpojumus un saviem klientiem atbalstu sniedz visās četrās pasaules malās!

Tieši tā! Lai Jums palīdzētu, mēs burtiski esam visur, kur esat Jūs! Atcerieties, ar Admiral Markets – Jūs tirgojat globāli - mēs atbalstām lokāli!

Jautājumu, neskaidrību, atsauksmju, priekšlikumu vai komplimentu gadījumā, mēs vienmēr priecājamies saņemt Jūsu ziņu!

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.