Admiral Markets optimizē tirdzniecībai pieejamo valūtu pāru sarakstu 30.03.2015

Marts 23, 2015 14:48

Sveicināti!

2014.gada oktobrī mēs esam palielinājuši sarakstu ar pieejamiem tirdzniecībai valūtu pāriem, izveidojot Trade.MT4 konta veidu ar plašu Forex instrumentu klāstu.
Saskaņā ar mūsu attīstības plāniem 2015. gadā Jūs varat sagaidīt vēl lielāko tirdzniecības instrumentu palielinājumu, kas ļaus Jums atklāt jaunus tirgus un jaunas tirdzniecības iespējas. Pirms tālāko finanšu instrumentu klāsta palielināšanu, esam apkopojuši uzkrāto statistiku par tirdzniecības apgrozījumiem un klienta vērtējumiem no visiem reģioniem, kur pārstāvēts Admiral Markets, lai noteiktu, kuri instrumenti no iepriekšējās palielināšanas bija Jūs interesējuši un kuri nē. Papildus esam apkopojuši informāciju par tirdzniecības izmaiņām, nosacījumiem un likviditātes piegādātajiem un izveidojuši finanšu instrumentu sarakstu, kas pēc notikumiem ar Šveices franku 15.janvarī 2015.gada ir uzskatami par potenciāli bīstamiem vai vienkārši nav izdevīgi tirdzniecībai dēļ lielām tirdzniecības izmaksām. Saskaņā ar pētījumu, mēs esam ieplānojuši optimizēt sarakstu ar pieejamiem valūtu pāriem ar 30.03.2015 saskaņā ar šādiem apsvērumu rezultātiem:

1. Daļa valūtu pāru tiek pārlikta slēgšanas režīmā "Close only", līdz maržas prasību normalizēšanai, ka arī līdz spredu samazināšanas brīdim; jo īpaši tas attiecās uz Šveices franku, kur līdz šim brīdim maržinalās prasības ir ļoti augstas, salīdzinot ar citiem valūtu pāriem, kas sagādā neērtības tirdzniecībai.
2. Instrumenti ar ierobežotiem kursiem, kas var tikt mainīti politisko lēmumu rezultātā, kā arī vismazāk likvīdi no mūsu klientiem nepieprasītie valūtu pārī, tiek pārlikti uz aizvēršanas režīmu "Close only".


1. Trade.MT4 kontu izmaiņas.

1.1 Pagaidu režīms "Close Only" šādiem instrumentiem:
AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, USDPLN, USDSEK2.
1.2. Pastāvīgajā režīmā "Close Only" šādiem instrumentiem:
EURCZK, EURDKK, EURHKD, EURHUF, EURMXN, EURNOK, EURPLN, EURSEK, EURSGD, EURTRY, EURZAR, GBPCZK, GBPDKK, GBPHKD, GBPHUF, GBPMXN, GBPNOK, GBPPLN, GBPSEK, GBPSGD, GBPTRY, GBPZAR, HKDJPY, NOKJPY, NOKSEK, NZDSGD, SGDJPY, USDCZK, USDDKK, USDHKD, USDHUF, USDMXN, USDNOK, USDSGD, USDTRY, USDZAR2.


2. Zero.MT4 konta izmaiņas.

2.1 Pagaidu režīms "Close Only" šādiem instrumentiem: AUDCHF-ECN, CHFJPY-ECN, EURCHF-ECN, EURNZD-ECN, GBPAUD-ECN, GBPCHF-ECN, GBPNZD-ECN, NZDCHF-ECN.
2.2 Pastāvīgajā režīmā "Close Only" šādiem instrumentiem: EURMXN-ECN, EURTRY-ECN, EURZAR-ECN, GBPTRY-MXN, GBPZAR-ECN, USDCNH-ECN, USDTRY-ECN, USDZAR-ECN.

3. Trade.MT5 izmaiņas:

3.1 Pagaidu režīms "Close Only" šādiem instrumentiem: AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, USDPLN, USDSEK.
3.2 Pastāvīgajā režīmā "Close Only" šādiem instrumentiem: EURCZK, EURDKK, EURHUF, EURNOK, EURPLN, EURSEK, EURTRY, GBPSGD, USDCZK, USDDKK, USDHKD, USDHUF, USDMXN, USDNOK, USDSGD, USDTRY, USDZAR.


4. Admiral.Clasic konta izmaiņas:

Pastāvīgajā režīmā "Close Only" šādiem instrumentiem: AUDCHF, CADCHF, CHFJPY, EURCHF, GBPCHF, NZDCHF, USDPLN, USDSEK, EURPLN, USDCZK, USDHUF.

Mēs vēlētos izmantot šo iespēju, lai atgādinātu Admiral.Clasic kontu īpašniekiem par Trade.MT4 konta izdevīgiem tirdzniecības nosacījumiem.

Lai atvērtu Trade.MT4 kontu izmantojiet savu Treidera Kabinetu. Līdzekļus varat pārskaitīt ar iekšējo pārskaitījumu.


Ar cieņu
Admiral Markets
UK Ltd.


Piezīme:
1. Režīms "Close Only" nozīmē, ka instrumenta atvērtās pozīcijas, kā arī atliktos orderus var tikai slēgt.
2. Izmaiņas attiecās arī uz instrumentiem simbolu _pro, kas tiek kotētas uz AM_Live un AM_Live3 serveriem. Piemēram, GBPCHF-Pro, EURCHF-Pro, un citi.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.