Admiral Markets paplašina aizsardzību no negatīvās bilances klientiem ar statusu "Profesionāls klients"

Jūnijs 20, 2018 16:13



Sveicināti!

Informējam, ka esma veikuši izmaiņas Negatīvās bilances aizsardzības politikā, kas stājas spēkā 2018. gada 20. jūnijā.

Būtiski, ka šī politika paplašina aizsardzību no negatīvās bilances klientiem, kas klasificēti kā "Profesionāli klienti", salīdzinājumā ar nosacījumiem, kuri šobrīd attiecas uz "Mazumtirdzniecības klientiem".

Šīs izmaiņas veiktas, lai piedāvātu aizsardzību pret negatīvu bilanci klientiem, kas izvēlas pieteikties profesionālas tirdzniecības nosacījumiem, reaģējot uz Eiropas vērtspapīru un tirgu iestādes (ESMA) ierosinātajiem maksimālā kredītpleca ierobežojumiem, kurus mēs ieviesīsim, sākoties pirmdienas 2018. gada 30. jūlija tirdzniecības sesijai.

Papildus tam, dokuments ir pārfrāzēts, lai līdzinātos citiem dokumentiem, kas tiek ieviesti citās Admiral Markets Group kompānijās.

Mēs uzskatām, ka mūsu jaunā politika ietver jaunākās tendences un šāda veida politika šobrīd tiešsaistes tirdzniecības nozarē ir reti sastopama (vai uz šo brīdi pat pilnībā unikāla), jo neviena mums zināma finanšu pakalpojumu kompānija šobrīd saviem "Profesionālajiem klientiem" nesniedz šāda veida aizsardzību.

Pateicoties jaunajai politikai, salikumā ar Volatilitātes aizsardzības iestatījumiem – kas palīdz gadījumos, kad problēmas rada straujas svārstības tirgos – mēs ar pārliecību varam teikt, ka mēs saviem "Profesionālajiem klientiem" piedāvājam kaut ko materiāli atšķirīgu no citām kompānijām.

Vairāk informācijas par gaidāmajām kredītpleca izmaiņām un atšķirībām klientu klasifikācijās iespējams iegūt sadaļā "Mazumtirdzniecības un Profesionālie nosacījumi".

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.