Admiral Markets piedalās “World of Trading Expo” Frankfurtē

Novembris 28, 2017 16:22

Sveicināti!

Pagājušajā nedēļas nogalē, tāpat kā daudzus iepriekšējos gadus, Admiral Markets Vācijas ofisa komanda apmeklēja lielāko un nozīmīgāko izstādi vāciski runājošajā informācijas telpā - World of Trading – ko bieži vien saīsināti dēvē par WoT.

Admiral Markets stends World of Trading Expo Frankfurtē Vācijā

Izstādē bija aplūkojami ap 50 dalībnieku stendi un piedalīties varēja 36 semināros piektdien un 34 – sestdien. Kopumā stendus, neskaitāmas sarunas un produktu prezentācijas apmeklēja vairāk nekā 4 000 mazumtirdzniecības klientu. Tas, kā ierasts, bija lielisks pasākums.

Mums bija tik daudz lielisku ziņu, ar ko iepazīstināt mūsu stendu apmeklējušos klientus, un mēs labprāt ar vismaz daļu no tām iepazīstinātu arī pārējos.

DAX30 eksperti!

Kā redzams attēlā, mūsu stendu rotā frāze "Willkommen beim DAX30 Spezialisten", kas nozīmē: "Laipni lūdzam pie DAX30 ekspertiem".

Droši vien jau zini, ka mums pasaulē konkurentu netrūkst - Admiral Markets nav gluži vienīgais brokeris! Taču, ja runa ir par Vācijas indeksa DAX30 tirdzniecību, ir tikai viens eksperts, viens speciālists. Ņemsim par piemēru mūsu DAX30 CFD lielisko piedāvājumu – ar tipisku fiksētu 0.8 punktu spredu ierastajās tirdzniecības stundās; tajā skaitā mini lotes; un pielāgojamu kredītplecu līdz pat 1:500… parēķini pats!

Admiral Markets populārais analītiķis - Jochen Schmidt – darbībā!

Labākā tirdzniecības apmācība!

Mēs dzīvojam interneta laikmetā, un šeit informācijas un apmācības avotiem nav robežu… Taču, ir tikai viens Jochen Schmidt – viens no mūsu populārākajiem analītiķiem, kurš strādā Vācijā, ekskluzīvi ar Admiral Markets. Jochen bija ar mums pagājušajā nedēļas nogalē un sniedza vairākas savas lekcijas visiem interesentiem.

Tāpat kā Jochen, mēs ticam, ka vienkāršākas apmācības formas, piemēram, grāmatu lasīšana, dažreiz var būt dinamiskākas un interesantākas. Tāpēc mēs mudinām mūsu klientus palūkoties pāri profesionālu treideru plecam! Iepazīsties ar mūsu tiešsaistes tirdzniecības vebināriem, pamācībām, ikdienas jautājumu un atbilžu sesijām, kā arī visu pārējo, ko mēs piedāvājam pilnīgi bez maksas.

Skalpēšana? Mēs to dievinām!

Pieredzējuši treideri, salīdzinoši bieži, izmanto skalpinga stratēģijas. Tāpēc ir prieks, ka mūsu vebināru un semināru komandā ir Heiko Behrendt! Viņš bija ar mums arī izstādē. Ja palaidi garām tikšanos ar viņu, vari paspēt viņu ieraudzīt trīs reizes nedēļā 08.30 mūsu "Labrīt DAX Indeks!" vebinārā (vācu valodā).

Ja vēlies tirgot citus instrumentus, iesakām iepazīties ar mūsu tiešsaistes vebināriem, šodien tas var būt EUR/USD, rīt Zelts, parīt – kas zina?! Ja nepieciešamas svaigas idejas attiecībā uz tirgiem, laipni aicinām pievienoties – vari to darīt tiešsaistē vai nedaudz vēlāk mūsu YouTube kanālā (angliski).

Heiko devīze: "Lieliskam darījumam nevajag vairāk par 5 minūtēm!"

Mēs runājam jūsu valodā!

Jautājums: "Vai vienmēr saproti, ko saka tavs bankas menedžeris?" Ja tā, tad tev sokas daudz labāk nekā vairumam.

Šajā nedēļas nogalē mēs nosūtījām savu Vācijas komandu uz Vācijas expo, jo vēlējāmies, lai zini, ka mums patīk vienkāršas lietas, un mēs runājam tev saprotamā valodā, vienalga no kurienes tu būtu. Jo šādas lietas dzīvi padara daudz vieglāku, pareizi?

Mums ir biroji 16 valstīs visā pasaulē, un mēs runājam vairāk nekā 20 valodās. Ja tev nepieciešams atbalsts, viss, kas jādara, jāienāk ciemos pie mums birojā, jāuzraksta mums e-pastu vai jāpiezvana pa telefonu. Admiral Markets darbinieki būs gatavi vienmēr palīdzēt!

Admiral Markets Vācijas menedžeris Roman Krutyanskiy diskusijā ar kādu treideri

Pārdošanas nodaļas pārstāvis Tim Temp iepazīstina ieinteresētos klientus ar Admiral Markets…

Admiral Markets – brokeris ar savu seju!

Ja Eiropā notiek kāda izstāde, mēs noteikti piedalāmies! Londonas samits pagājušajā nedēļā, WoT šinī nedēļas nogalē… Mums patīk būt starp cilvēkiem un atbildēt uz klientu jautājumiem un saņemt atsauksmes.

Ja netiec uz izstādi, neuztraucies! Mēs piedāvājam arī lokālos seminārus, pilnus ar vērtīgu informāciju, kas paredzēti, lai palīdzētu daudzos dažādos tirdzniecības aspektos. Ja nevari apmeklēt klātienē, vienmēr vari pievienoties mums virtuāli kādā no mūsu tiešsaistes vebināriem bez maksas!

Admiral Markets' German Office Team

You! The One & Only...

To sum up, we love attending expos like the World of Trading! These events allow us to meet with you face-to-face and show you what we've been working on, what you have to look forward to and they're just one way for us to let you know, face-to-face, how grateful we are to have you on-board!

We hope we'll hear from you soon, whether it's in an event hall, in a webinar, a seminar or just over the phone. We're always here for you!

Kind regards,

Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.