Admiral Markets pieslēdzas Dow Jones ziņu plūsmai

Maijs 30, 2018 21:12

Sveicināti!

Ar prieku informējam, ka tikko savu plašo piedāvājumu esam papildinājuši ar reāllaika tirgus ziņām un analītiku no Dow Jones, kurai jau šobrīd varat piekļūt savā MT4 un MT5 programmā bez papildus maksas.

Dow Jones & Company ir viena no lielākajām finanšu mediju aģentūrām ar vairāk kā 130 gadu vēsturi. Šobrīd tā ir daļa no News Corp Holding (Invest.MT5: NWS, Trade.MT5: #NWS). Tā ir tā pati kompānija, kas 1896. gadā izveidoja Dow Jones Industrial Average Index, un šobrīd tai pieder The Wall Street Journal, Barron's, MarketWatch un citi pazīstami mediji, tajā skaitā Dow Jones Newswires, kuram tikko esam pieslēgušies.

Par cik mēs šobrīd piedāvājam jau vairākus tūkstošus instrumentu, būtiski ir sniegt Jums augstākās kvalitātes informācijas pakalpojumus ar plašu finanšu instrumentu segumu.

Ar Dow Jones Newswires jūs varat piekļūt simtiem rakstu dienā, tajā skaitā:

  • Reālā laika karstākajiem rakstiem no 1.500 kompānijām visā pasaulē;
  • Dienas komentāriem pasaules akciju tirgos;
  • Akciju, parādu un fiksēto ienākumu tirgu fundamentālajai analīzei;
  • Populārāko valūtu pāru tehniskajai analīzei;
  • Monetāro politiku un tās ietekmējošo apstākļu analīzei;
  • Ziņām un komentāriem attiecībā uz rūpnieciskajiem un dārgmetāliem;
  • Populārākajiem rakstiem par izejvielām, kā arī ekspertu komentāriem par šiem aktīviem;
  • Galvenajām ģeopolitiskajām ziņām un finanšu tirgus ietekmējošajiem notikumiem;
  • Informācijai par izmaiņām valdībās un budžetu detaļām;
  • Būtiskākajām kriptovalūtu ziņām;
  • Populārākajiem rakstiem no Dow Jones komandas.

Dow Jones Newswires sniedz visaptverošu ieskatu, tirgus komentārus, ekonomisko notikumu datus un ekspertu analīzi, kas varētu palīdzēt izdarīt uz pilnīgu informāciju balstītus investīciju lēmumus.

Mēs piedāvājam plašu Dow Jones produktu un rīku klāstu, lai sniegtu iespēju sekot līdzi ekonomiskajiem un korporatīvajiem notikumiem, un vēl daudz ko citu!

Nekautrējieties sazināties ar mums, ja nepieciešama kāda specifiska informācija. Ja rodas kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar klientu atbalsta dienestu.

P.S. Dažreiz ar standarta piedāvājumu vienkārši nepietiek… Iepazīstiet bezmaksas MetaTrader 4 un MetaTrader 5 papildprogrammu! Pieejama gan demo, gan reālajiem kontiem, šī pakotne sniedz piekļuvi vairāk kā 60 īpašiem rīkiem, tādējādi paplašinot Jūsu tirdzniecības pieredzi!

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.