Admiral Markets sāk publicēt darījumu izpildes statistiku

Decembris 29, 2016 11:45

Sveicināti!

Ar lielu prieku iepazīstinām jūs ar mūsu mājas lapas jauno sadaļu Orderu izpildes kvalitāte, kas jums palīdzēs atrast nepieciešamo informāciju par Admiral Markets darījumu izpildes kvalitāti, kura ir pamatota ar visu tirgus orderu izpildes statistiku par iepriekšējo kalendāro gadu.^1.
Šī ir pirmā reize, kad mēs publicējam šāda veida informāciju, un mēs to darām tik atklāti, cik vien iespējams, izmantojot veb pakalpojumu, kas automātiski atjauno un publicē statistiku par katru mēnesi.

Publicētā informācija palīdzēs jums iegūt precīzu priekšstatu par Admiral Markets darījumu izpildes kvalitātes galvenajiem rādītājiem:
• vidējais ordera izpildes ātrums - no 0.06 sekundēm;
• vidējā cenas izslīde - no 0.000009 (0.02 Fx punkti);
• vidējā izslīde kā procentuāla daļa no tipiskā spreda - no 2%;
• procentuāla darījumu daļa bez izslīdes – līdz pat 62%;
• procentuāla darījumu daļa ar pozitīvu izslīdi – līdz pat 14%;
• procentuāla darījumu daļa ar negatīvu izslīdi - no 27%;
• procentuāla atteikto darījumu daļa - no 0.0008%^2.

Jūs varat atrast pilnu statistiku par vairākumu no instrumentiem, kā arī ar to saistītiem aprakstiem un aprēķinu formulas lapā Orderu izpildes kvalitāte.
Piezīmes:
1. Lūdzu iegaumējiet, ka patlaban pieejamie dati atspoguļo gada periodu pirms pakalpojuma uzsākšanas, t.i., 16.12.2015. -16.12.2016. Atlase ietver visu kalendāro gadu no 2016. gada 1. janvāra.
2. Sniegtā statistika darījumu izpildes statistikas lapā ir aprēķināta pēc visiem izpildītajiem tirgus orderiem, kuri veikti visu Admiral Markets Group kompāniju visos Trade.MT4 tipa kontos. Lūdzu, iegaumējiet, ka jūsu personīgie tirdzniecības rezultāti var atšķirties no datiem, kuri norādīti augstāk, jo jūsu veiktais darījumu skaits var nebūt statistiski precīzs.

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.