Admiral Markets izpilddirektors Sergejs Bogatenkovs izvirzīts "Best CFO Nomination"

Februāris 05, 2018 12:48

Foto: Urmas Kamdron

Sveicināti!

Ar prieku paziņojam, ka Admiral Markets izpilddirektors un finanšu direktors (CEO un CFO) Sergejs Bogatenkovs ir iekļauts Äripäev un BIG4 auditoru biroju nominantu sarakstā Labākā CFO balvai.

Sergejs Bogatenkovs, galvenokārt, ticis nominēts, jo viņa vadībā Admiral Markets operāciju skaits visā pasaulē pastāvīgi pieaudzis un kompānija sasniegusi patiesi globālus apmērus. Noteikti jāpiemin viņa ieviestā iniciatīva - Admiral Markets AS obligāciju emisija un to iekļaušana Nasdaq Tallinn Stock Exchange sarakstā. Tas tiek uzskatīts par ļoti drosmīgu kompānijas soli.

"Äripäev un BIG4 auditoru biroju labākā kompānijas finanšu direktora nominācija ir liels pagodinājums. Admiral Markets pēdējos gados ir piedzīvojusi milzīgu izaugsmi un, pateicoties mūsu talantīgajai un profesionālajai komandai, turpinās attīstīties. Vēl jo vairāk, pēc iekļaušanas Nasdaq biržā, mūsu kompānija potenciālajiem investoriem kļūst vēl caurskatāmāka un pievilcīgāka", norāda Admiral Markets direktors Sergejs Bogatenkovs.

Sergejs Bogatenkovs Admiral Markets izpilddirektors

Äripäev vadītājs Toomas Truuverk, kurš jau daudzus gadus ir viens no žūrijas locekļiem, norāda, ka sešu nominantu izvirzīšana liecina par lielisku sniegumu, vienreizēju organizāciju, vai nevainojamu vadīšanu sarežģītās situācijās – piemēram, darbības izvēršana starptautiskā mērogā, vai strauja tehnoloģiju attīstība.

Äripäev un BIG4 auditoru biroju pārstāvji no 15 kompāniju vadītājiem tālāk izvirzīja sešus finālistus, kuri 12. aprīlī tiksies Pärnu Finanšu konferencē, kur tiks paziņots balvas ieguvējs.

Detalizētāka informācija par nomināciju un konferenci, kurā tiks noskaidrots balvas ieguvējs, pieejama oficiālajā paziņojumā.

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.