Admiral Markets UK Ltd. ir izveidojis lojalitātes programmu "Admiral Club"

Jūlijs 03, 2015 09:23


Pievienojies Admiral Club ™! Nopelniet reālu naudas atlīdzību no tirdzniecības.

Ekskluzīvi tikai mūsu reālu kontu klientiem mēs lepni prezentējam Admiral Club ™ - unikālu iespēju nopelnīt papildus naudu tirdzniecībai, veicot darījumus pie Admiral Markets!

Kas ir Admiral Club ™?
Admiral Club ™ būtība ir, kā Admiral Markets definē savu lomu finanšu tirgos, veidot spēcīgas un ilgtermiņa attiecības ar mūsu klientiem. Admiral Club ™ piedāvā papildu ieguvumus, veicot darījumus finanšu tirgos pie Admiral Markets. Visiem tiek piešķirti punkti par notirgoto apjomu.
Proporcionāli apjomam, Jūs nopelnat punktus, ko var apmainīt pret naudu. Jo vairāk darījumi, jo vairāk Admiral Club ™ punktus Jūs iegūstiet. Jo vairāk tiek veikti darījumi, jo vairāk iespēju Jums ir tirdzniecībā un potenciāli lielāka peļņa no likvīdākā finanšu tirgus pasaulē!

Kā es varu piereģistrēties?
Dodieties uz Treidera Kabinetu un izveidojiet vienu no MataTrader 4 Reāliem tirdzniecības kontiem. Tiklīdz jūs izveidosiet reālo kontu, Jūs automātiski kļūsiet par Admiral Club ™ dalībnieku un sāksiet pelnīt punktus ar pirmajiem darījumiem.
Jūs saņemsiet 100 punktus par katru pilnu loti (100 000 bāzes vienības), 10 punktus par katru mini loti (10 000 bāzes vienības) un 1 punktu par katru mikro loti (1000 bāzes vienības).

Kā es varu apmainīt punktus?
Jūs varat pārvaldīt savu Admiral Club ™ dalību Treidera Kabinetā un mainīt šos punktus pret naudu. Vienkārši piesakieties savā Treidera Kabinetā punktu apmaiņai. Pāris sekundēs līdzekļi tiks ieskaitīti Jūsu tirdzniecības kontā, un jums būs iespēja izmantot šos līdzekļus tirdzniecībā ar Admiral Markets vēl vairāk!

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.