Admiral Markets UK Ltd. uzsāk sniegt pakalpojumus arī Latvijā

Marts 19, 2015 15:14

Godātais klient,

Mums ir labas ziņas priekš jums! Admiral Markets AS ar prieku informē, ka Admiral Markets UK Ltd ir saņemta atļauja no Financial Conduct Authority (FCA, agrāk pazīstams kā FSA) sniegt tirdzniecības pakalpojumus Latvijas klientiem.

Jūs tagad varat atvērt kontu un brīvi pārskaitīt savus līdzekļus no Admiral Markets AS uz Admiral Markets UK Ltd.

Kāpēc man vajadzētu pāriet uz Admiral Markets UK Ltd?

Galvenā priekšrocība ir uzlabota līdzekļu drošība pie Admiral Markets UK Ltd:

  • Jūsu noguldījumi tiks turēti izolētā bankas kontā, ja banka tiek likvidēta, Jūsu depozītu segs Finanšu pakalpojumu kompensācijas shēma (FSCS) līdz £ 85000 saskaņā ar Finanšu Conduct Authority Client līdzekļu noteikumiem (jaunais FSA) CASS.
  • Jūsu investīcijas segs Finanšu pakalpojumu kompensācijas shēma (FSCS) līdz £ 50,000, ja kompānija nevar izpildīt savas saistības.
  • Jebkuru sūdzība, kas Jums var būt saistībā ar jūsu kontu, ar tirdzniecību, vai pakalpojumiem būs pakļauta Finanšu Ombuda dienesta noteikumiem un var kļūt par iemeslu kompensācijai līdz £ 150,000.

Kas notiks ar manām atvērtajām pozīcijām?
Nekas! Neviens jūs nesteidzina. Saglabājiet savas pozīcijas atvērtas un pārvaldiet savu tirdzniecību. Lūdzu, pārliecinieties, ka visas Jūsu pozīcijas ir slēgtas tuvāko 3 mēnešu laikā. Dodiet mums ziņu, kad jūsu pozīcijas tiek aizvērtas, un, kad Jūsu līdzekļi tiek pārskaitīti uz Jūsu jauno Admiral Markets UK Ltd kontu.

Tātad, kas notiks ar maniem līdzekļiem?
Jūsu līdzekļi būs pārskaitīti tieši no Admiral Markets AS uz Admiral Markets UK Ltd pēc Jūsu rīkojuma. Jūsu līdzekļi atstās pašreizējo banku kurā viņi darbojas, un tiks ieskaitīti Admiral Markets UK Ltd. bankas kontā Lielbritānijā dažu dienu laikā. 2-3 tirdzniecības dienas ir ilgākais laiks, kas nepieciešams līdzekļu pārskaitīšanai.

Vai es joprojām varēšu sazināties ar klientu menedžeri Latvijā?
Noteikti! Patiesībā tagad Jūsu menedžeris ir daļa no Lielbritānijas kompānijas un jau gaida jūs Admiral Markets UK Ltd., saziņas e-pasti un telefoni paliek tie paši, gluži kā mūsu atrašanās adrese.

Labi, es nolēmu atvērt kontu pie Admiral Markets UK Ltd un pārskaitīt līdzekļus.

Kas man tagad būtu jādara?
Lai turpinātu atvērt jaunu kontu un pārskaitīt savus līdzekļus, jāveic sekojošas darbības:

  1. Lūdzu, noklikšķiniet uz pogas zemāk, lai iesniegtu savu rakstisku piekrišanu Admiral Markets AS Treidera Kabinetā.
  2. Lūdzu, dodieties uz Admiral Markets UK LTD Treidera Kabinetu, atveriet kontu, augšupielādējot nepieciešamos dokumentus. Ja Jums ir kādi jautājumi par šo soli, lūdzu, sazinieties ar Admiral Markets UK Ltd servisa komandu, zvanot pa tālruni +371 6611 6588, vai sūtot e-pastu uz admiral@admiralmarkets.lv.
  3. Tiklīdz jūs esat gatavs pārskaitīt savus līdzekļus daļēji vai pilnībā, un jums ir atvērts konts pie Admiral Markets UK Ltd, lūdzu, dodieties uz Admiral Markets UK Ltd sadaļu Treidera kabinetā un izvēlēties pieejamās konta iespējas, kā arī norādīt pārskaitāmo summu.


Ar cieņu,
Admiral Markets
Tālr: +371 66116588
admiral@admiralmarkets.lv

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.