Tirgo akciju CFD ar Admiral Markets bez komisijas!

Aprīlis 29, 2020 11:12


Sveicināti,

Pēdējo divu mēnešu laikā esam piedzīvojuši ekstrēmu tirgus volatilitāti globālajos akciju tirgos, turklāt esošā situācija liecina, ka nekas būtiski nemainīsies tuvākajā laikā. Cenas svārstības 800 punktu robežās, vienas dienas laikā, Dow Jones un S&P 500 indeksiem ir kļuvusi par jauno normu un Amazon akciju cenas kāpums no 12 mēnešu zemākā līmeņa līdz vēsturiski augstākajai cenai, tikai 6 mēnešos ir kas ievērības cienīgs.

Kas notiks tālāk? Par to viegli variet pārliecināties tirgojot globālo akciju CFD mūsu MetaTrader 5 tirdzniecības programmās, bez komisijas maksas!

Tirgo globālo akciju tirgū bez komisijas

Pieredzējušākie treideri jau zinās, ka volatilitāte nozīmē iespēju - tāpēc esam atvēruši vairāk kā 3000 globālo akciju CFD* tirdzniecībai, bez komisijas maksas! Nosacījumi attiecas uz:

  • vairāk kā 3000 globālo akciju CFD, mūsu Trade.MT5 kontos;
  • klientiem ar statusu "privāts klients" un klientiem ar statusu "profesionāls klients";
  • pirkšanas un pārdošanas darījumiem, ļaujot nopelnī pie gan augoša, gan krītoša tirgus.

Šis piedāvājums attiecas uz vērtspapīriem, kas tiek tirgoti ASV, Apvienotajā Karalistē, Eiropā un Honkongā.

*Lūdzu, ņemiet vērā, ka šis piedāvājums nav attiecināms uz Austrālijas vai Japānas akciju CFD tirdzniecību tāpat, kā akcijām, kas tiek tirgotas mūsu Invest.MT5 kontos.

Tirgojot akcijas augstas volatilitātes tirgos, lūdzam, neaizmirstiet par naudas un riska vadības pasākumiem, lai aizsargātu savu kapitālu un tirdzniecības kontu.

Ja tirgus uzraugošās iestādes vai likviditātes nodrošinātāji lems par jebkādām izmaiņām tirdzniecības noteikumos (piemēram, īsās pārdošanas (short selling) aizliegumu, tirdzniecības apturēšanu vai kādiem citiem ierobežojumiem), tas var ietekmēt Jūsu tirdzniecību - tāpēc tirgojiet atbildīgi.

Kāpēc izvēlēties Admiral Markets?

  • tirgo vairāk kā 4000 globālā tirgus CFD, ieskaitot Forex, indeksu, akciju, preču un izejvielu, kriptovalūtu u.c. tirgu CFD!
  • tirgo akciju CFD ar kredītplecu līdz 1:5;
  • tirgo pērkot un pārdodot, un izmanto augoša un krītoša tirgus priekšrocība;
  • pelni no akciju CFD garo pozīciju dividendēm;
  • tirgo visā pasaulē atzītajās MetaTrader 4 un MetaTrader 5 tirdzniecības programmās;
  • Tirgo ar uzraudzītu un regulētu brokeru uzņēmumu, ar vairāk kā 40 starptautiskiem apbalvojumiem.

Sāc akciju CFD tirdzniecību bez komisijas maksas jau šodien. Lai atvērtu tirdzniecības kontu, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera!

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.