Albertsons reālās akcijas tagad Admiral Markets Invest.MT5 kontos!

Jūnijs 26, 2020 14:10


7 fakti par Albertsons

1. Albertsons Companies Inc. ir ASV pārtikas preču tirgotājs ar gadsimtiem ilgu vēsturi, kura lielveikalu zīmoli ir plaši pazīstami visā valstī.

2. Albertsons Companies Inc. biržas simbols ir ACI un tā sākotnējā akciju vērtība tika noteikta no 18 līdz 20 USD par vienu uzņēmuma akciju. Sākotnēji Albertsons plānoja izlaist kopumā 65.8 miljonus A klases parastās akcijas par kopējo vērtību 1.316 miljardi USD, bet patiesībā tika izlaisti tikai 50 miljoni akciju par cenu 16 USD un kopējo vērtību 800 miljoni USD.

3. Albertsons akciju emisiju uzņēmās 24 bankas, bet par galvenajiem akciju "distributoriem" kļuva BofA Securities, Goldman Sachs & Co., J.P. Morgan un Citigroup

4. Pēc sākotnējā publiskā piedāvājuma (IPO) izteikšanas, tika paredzēts, ka pie investoriem varētu nonākt 73% no izlaistajām uzņēmuma akcijām. Lielākie investori ir:

  • Cerberus (privātā kapitāla fonds) =31.9%
  • Kimco Realty Corp (nekustamā īpašuma ieguldījuma trasts) = 8%
  • Klaff Realty L.P. (nekustamā īpašuma ieguldījuma trasts) =11.7%
  • Lubert-Adler Management (nekustamā īpašuma fonds) =11.7%
  • Schottenstein Stores Corp (iepirkšanās centru attīstītājs) =11.7%

5. Tiek paredzēts, ka uzņēmuma izaugsme tiks balstīta uz turpmāku tehnoloģiju attīstību un to ieviešanu. Koronavīrusa radītais haoss bija apliecinājums tam, cik nozīmīgi ir attīstīt tiešsaistes tirdzniecību un ar tām saistītās tehnoloģijas un infrastruktūru. Uzņēmuma mērķis ir veikt uzlabojumus e-komercijā un ieviest jaunas tehnoloģijas, lai padarītu efektīvāku tirdzniecību veikalos un izplatīšanas centros, tātad arī uzlabot klientu apkalpošanu un pieredzi.

6. Albertsons ir paziņojis, ka viena gada laikā, tā paša radīto preču zīmju produktu tirdzniecības apjomi sasniedz 25.4% jeb vairāk kā 1 miljardu USD.

7. Tāpat uzņēmums nodarbojas ar zāļu tirdzniecību un tā īpašumā ir 1726 aptiekas.

Kā Tu vari iesaistīties šajā IPO?

Mēs ar prieku paziņojam, ka turpmāk visiem Admiral Markets Invest.MT5 kontu īpašniekiem būs pieejamas Albertsons uzņēmuma reālās akcijas.

Albertsons Co Inc. akcijas Invest.MT5 kontos būs pieejamas sākot ar 2020.gada 26. jūniju.

Invest.MT5 konta īpašniekiem ir piekļuve tūkstošiem uzņēmumu akciju un biržā tirgoto fondu (ETF) no 15 pasaules lielākajām biržām - tas viss pieejams caur vienu MetaTrader 5 tirdzniecības programmu.

Kapēc ieguldīt ar Invest.MT5?

  • Atver investīciju kontu ar 1 EUR un investē akcijās sākot no 0.01 USD, ar minimālo maksu par darījumiem ar ASV akcijām - 1 USD;
  • Saņem bezmaksas reāllaika tirgus datus, bez aizkaves un jebkādām papildus komisijām par pakalpojumu;
  • Saņem dividendes no ieguldītā;
  • Tirgo uzlabotajā Meta Trader 5 tirdzniecības programmā.

Vienkārši autorizējies savā Treidera kabinetā un aizpildi pieteikumu Invest.MT5 konta atvēršanai, lai sāktu investēt reālajās akcijās un ETF.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.