Jaunā Admiral Markets mobilā lietotne Android operētājsistēmas lietotājiem

Oktobris 13, 2020 16:55

Sveicināti,

Ar prieku paziņojam, ka no šodienas jaunā Admiral Markets mobilā tirdzniecības lietotne ir pieejama visiem mūsu klientiem - Android operētājsistēmas lietotājiem.

Tagad Jums ir iespējā tirgot vairāk kā 4000 Forex, indeksu, metālu, akciju, fondu un daudzu citu instrumentu cenas starpības līgumus (CFD) - no jebkuras vietas, lietotajiem draudzīgā vidē.

Lai sāktu lietot mobilo lietotni:

  1. Lejupielādē un uzstādi lietotni izmantojot Google Play Store
  2. Pārskaiti līdzekļus izmantojot mobilo lietotni, vai veic pārskaitījumu uz mobilo kontu izmantojot savu Treidera kabinetu.
  3. Esam iecerējuši attīstīt mobilo lietotni ar pavisam jauniem analītikas uz ziņu rīkiem, ērtākai finanšu instrumentu tirdzniecībai. Šobrīd lietotne ir pieejama tikai angļu valodā.

Ar prieku gaidīsim Jūsu atsauces un vērtējumu par jauno Admiral Markets mobilo lietotni!

Ar cieņu,

Admiral Markets


MetaTrader: Supreme Edition Plugin

Vai zināji, ka Admiral Markets piedāvā uzlabotu MetaTrader tirdzniecības programmas versiju? Tagad Jums ir iespēja tirgot MetaTrader 4 un MetaTrader 5 tirdzniecības programmās, kas piedāvā uzlabotus analītikas un tirdzniecības darījumu pārvaldības rīkus.

MetaTrader Supreme Edition atradīsiet, piemēram, darījumu izpildes un pārraudzības optimizācijas rīku "mini terminal", finanšu instrumentu savstarpējās "korelācijas matricu" un daudzus citus noderīgus instrumentus ērtākai tirdzniecībai

Lai bez maksas lejupielādētu kādu no MetaTrader uzlabotajām Supreme Edition tirdzniecības programmām, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.