Brexit ietekme uz Admiral Markets UK Ltd treideriem Eiropas Savienībā

Janvāris 11, 2019 23:56

Sveicināti!

Saskaņā ar balsojuma rezultātiem referendumā, kurš notika 2016. gadā, Lielbritānija, sākot no 2019. gada 29. marta plkst. 23:00 GMT, plāno uzsākt izstāšanās procesu no Eiropas Savienības.

Izstāšanās līgums starp Lielbritāniju un Eiropas Savienību, par kuru vēl norit pārrunas, paredz pārejas periodu līdz 2020. gada beigām ar iespēju to pagarināt. Tas nozīmē, ka treiderus Eiropas Savienībā, kuriem atvērti reālie tirdzniecības konti Admiral Markets UK Ltd, Brexit process tūlītēji neietekmēs un Admiral Markets UK Ltd pārejas periodā varēs turpināt nodrošināt pakalpojumus saskaņā ar līdzšinējo jurisdikciju.

Tomēr pastāv zināma neskaidrība, vai un kā izstāšanās līgums tiks apstiprināts Lielbritānijas parlamentā.

Ja 29. martā Lielbritānija izstāsies bez vienošanās ar Eiropas Savienību, tad, pamatojoties uz mums pieejamo informāciju šobrīd, Eiropas Savienības klientu situācija varētu būt sekojoša:

  1. visi darījumi, kuri atvērti Admiral Markets UK Ltd pirms Lielbritānijas izstāšanās no ES, tiks izpildīti un respektēti no Admiral Markets UK Ltd puses.
  2. ikviens klients, kurš izvēlēsies turpināt tirgot Admiral Markets UK Ltd, varēs brīvi to darīt. Tomēr attiecībā uz šiem klientiem vairs nebūs spēkā aizsardzība, kuru nosaka ES noteikumi un regulācija, bet tā vietā aizsardzību nodrošinās Lielbritānijas tiesiskais regulējums. Lielbritānijas tiesiskais regulējums izstāšanās brīdī no ES būs saskaņots ar ES.
  3. Jūsu ierastais informācijas saņēmšanas resurss, no kura saņemt nepieciešamo palīdzību vajadzībās gadījumā, saglabāsies nemainīgs.

Mēs turpināsim Jūs informēt par Brexit procesa notikumu attīstību un to, kā tas var ietekmēt Jūsu sadarbību ar Admiral Markets UK Ltd.

Globāli piedāvājumi visā pasaulē

Admiral Markets UK Ltd ir daļa no Admiral Markets Group holdinga, kas ir vadošs tiešsaistes tirdzniecības un ieguldījumu pakalpojumu sniedzējs, kurš piedāvā pakalpojumus ar 4 starptautisku uzņēmumu starpniecību.

Katru šo uzņēmumu regulē un uzrauga attiecīgu valstu uzraugi un tie var piedāvāt atšķirīgus tirdzniecības nosacījumus, piemēram, ķīlas prasības, instrumentu klāstu un negatīvās bilances aizsardzību. Šo uzņēmumu vidū ir vēl divi citi ES uzraudzīti uzņēmumi un viens Austrālijā uzraudzīts uzņēmums, ar kuru palīdzību Admiral Markets is spējīgs nodrošināt pakalpojumus gadījumā, ja Lielbritānija izstājas bez vienošanās ar ES ("no-deal Brexit").

Admiral Markets Group holdinga klientiem ir tiesības izvēlēties jebkuru no uzņēmumiem, kurš nodrošina labākos tirdzniecības nosacījumus priekš klienta. Šāds labākā sadarbības uzņēmuma izvēles process norisināsies arī pēc Lielbritānijas izstāšanās no ES.

JĀ, izvēle ir Jūsu! Iepazīties ar tirdzniecības nosacījumiem vairāk.

Ar cieņu
Admiral Markets UK Ltd


Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.