Brexit - jaunākās ziņas

Oktobris 30, 2019 17:40

Sveicināti!

Tāpat kā mēs, arī jūs droši vien sekojat līdzi "sarežģītam dialogam" par Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības.

Abas puses spēja vienoties par pārejas periodu, kas var ilgt līdz 2022. gadam. Šajā pārejas periodā Lielbritānija vairs nebūs daļa no Eiropas Savienības, bet tirdzniecības līgumi paliktu neaizskarti.

Vienošanās nosacījumus apstiprināja Lielbritānijas parlaments, bet, neskatoties uz to, parlaments nespēja vienoties par valdības ierosināto laika grafiku, kas attiecas uz "Brexit" vienošanās detaļu izskatīšanu.

Maz ticams, ka Lielbritānijas parlaments vienošanos apstiprinās 2019. gada 12. decembra vēlēšanās.

Tikmēr Eiropas Savienība apspriež, vai Lielbritānijai vajadzētu piešķirt izstāšanās termiņa pagarinājumu.

Sākotnējā reakcija no Donalda Tuska bija pozitīva un politikas komentētāji kopumā piekrīt, ka vajadzētu piešķirt pagarinājumu.

Mēs domājam, ka šis process turpināsies un bez šaubām piedzīvosim vēl pārsteigumus.

Mēs esam apņēmušies turpināt sniegt pakalpojumus caur mūsu Lielbritānijā bāzēto kompāniju, kā arī ES un Austrālijas struktūrvienībām.

Pat ja Lielbritānija izstājas no ES bez vienošanās, treideri pēc savas iniciatīvas var turpināt tirgot caur Lielbritānijas kompāniju, kur regulatora aizsardzība sakrīt ar ES likumiem.

Admiral Markets kā globāls zīmols piedāvā tos pašus tirdzniecības nosacījumus visā pasaulē - konkurētspējīgus spredus, populārāko tirdzniecības platformu un kvalificētu klientu apkalpošanu. Viena pasaule, viens brokeris.

Katram treiderim agrāk vai vēlāk ir jāpieņem viens no vissvarīgākajiem lēmumiem - ir jāizvēlas uzticamākais tirdzniecības partneris. Izvēlies Admiral Markets - jau vairāk kā 18 gadus!

Ar cieņu,

Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.