Valsts brīvdienas Krievijā un izmaiņas tirdzniecības laikos

Jūnijs 23, 2020 12:08

Sveicināti,

Ņemot vērā valsts svētku brīvdienas Krievijā, 24. jūnijā un 1. jūlijā tirdzniecībai tiks slēgti visi darījumi ar RUB, ieskaitot USD/RUB un EUR/RUB valūtu pārus. Turpmākajai informācijai, lūdzu, pārbaudiet savu ekonomisko ziņu kalendāru.

Ar cieņu,

Admiral Markets

MetaTrader Supreme Edition

Vai zināji, ka Admiral Markets klientiem ir pieejama uzlabota MetaTrader tirdzniecības programmas versija, kas ļauj ievērojami uzlabot tirdzniecības pieredzi finanšu instrumentu tirgū? Uzlabotās MetaTrader 4 un MetaTrader 5 tirdzniecības programmas ir nodrošinātas ar tādiem palīgrīkiem kā korelācijas matrica, kas ļauj pārliecināties par dažādu finanšu instrumentu savstarpējo cenas kustību korelāciju reāllaikā, kā arī piedāvājam mini termināli kas radīts, lai uzlabotu Jūsu darījumu pārvaldību! Lejupielādē uzlabotās MetaTrader versijas bez maksas, noklikšķinot uz zemāk redzamā banera.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.