Investējiet globālajā mākoņplatformā - Cloudflare

Septembris 16, 2019 14:00

Piektdien, 13. septembrī, piedāvājot 35 miljonus akciju, Cloudflare nāca klajā ar savu IPO!

Cloudflare mērķis ir "uzbūvēt labāku internetu". Lai to sasniegtu, jau ir izveidota globāla mākoņplatforma, kas piegādā tīkla pakalpojumus uzņēmumiem visā pasaulē, bet ar augstāko drošību, uzlabotu veiktspēju un bez fizisku iekārtu iegādes izmaksām.

Cloudflare par saviem klientiem uzskata 10% no Fortune 1000 kompānijām un no 2016. līdz 2018. gadam uzņēmuma ieņēmumi pieauga no 84,8$ miljoniem līdz 192,7$ miljoniem. Uzņēmums plāno piesaistīt 385$ miljonus līdzekļu ar IPO, sasniedzot 3,5$ miljardu tirgus kapitalizāciju.

Labās ziņas ir tās, ka Admiral Markets klienti var investēt populāros IPO, piemēram, Cloudflare, SmileDirectClub, Slack, Uber un vēl, caur Invest.MT5!

Ar Invest.MT5 treideri var izvēlēties tūkstošiem akciju un ETF no 15 lielākajām pasaules biržām, izmantojot MetaTrader 5 platformu.

Kāpēc investēt ar Invest.MT5?

  • Investējiet pasaulē lielākajos uzņēmumos, piemēram, Facebook, Google, Tesla, Microsoft un vēl!
  • Atveriet tirdzniecības kontu ar minimālo depozītu tikai no 1€ un investējiet akcijās no 0,01$ par akciju ar minimālo darījuma komisiju tikai no 1$ ASV akcijām.
  • Piekļuve bezmaksas reāllaika tirgus datiem bez aizturēm un papildu izmaksām.
  • Radiet pasīvu ienākumu plūsmu no dividenžu maksājumiem.
  • Izmantojiet pasaulē plaši atzīto MetaTrader 5 multi-aktīvu tirdzniecības platformu.

Esat gatavi sākt? Pieslēdzieties Treidera kabinetam, lai atvērtu Invest.MT5 tirdzniecības kontu.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.