Depozīta Bonuss

Marts 19, 2015 16:11

Labas lietas - tagad vēl labākas! Admiral Markets ir šeit, lai sniegtu jums iespējami vislabāko tirdzniecības pieredzi, tāpēc mums ir lielisks bonusa piedāvājums. Šajā sezonā mēs vēlētos dot ikvienam iespēju paplašināt savu tirdzniecības potenciālu ar piemaksu līdz 50%, pamatojoties uz noguldīto summu. Šis piedāvājums ir pieejams jauniem un esošajiem klientiem, kuriem ir Trade.MT4 konts vai tiks atvērts jauns.

Kāpēc tirgot ar bonusu?
Neskatoties uz acīmredzamām priekšrocībām, kas piešķir lielāku finansējumu tirdzniecībai, galvenais mērķis ar papildus tirdzniecības potenciālu ir sniegt papildu rezervi, lai saglabātu pozīcijas, kā arī ir iespēja atvērt lielāku apjomu pozīcijas.

Mūsu bonusa piedāvājums ir izveidots, lai mūsu klienti saņemtu vislabāk pārredzamu, piemērojamās normas palielināšanu, neapdraudot uzņēmuma integritāti. Mēs gribētu uzsvērt, ka mēs nedodam brīvos naudas līdzekļus, bet nodrošinām mūsu jaunos un esošos klientus ar papildu finanšu instrumentu, lai palīdzētu viņiem tirdzniecībā.

Noguris no negodīgiem bonusa piedāvājumiem?
Mēs ticam godīgiem piedāvājumiem! Mēs gribam, lai lojāli un aktīvi klienti vairāk tirgo ar mums, un mēs apbalvojam mūsu lielākos klientus ar lielākām bonusa iespējām. Mūsu nosacījumi ir patiesi, skaidri un nav maldinoši. Mēs tikai vēlamies to uzsvērt, jo mēs zinām, ka daudzi tirgotāji ir noguruši no negodīgas, nesasniedzamām prasībām, ko piedāvā daži brokeri.

Kā saņemt bonusu?
Atkal - spēlēsim godīgi! Parasti brokeri palaiž līdzīgas akcijas tikai jauniem klientiem. Admiral Markets ļauj abiem - jaunajiem un esošajiem klientiem, izmantot akciju priekšrocības. To mēs saucam par taisnīgu pieeju.

Jauniem klientiem:
Reģistrējies Admiral Markets "klienta zonā" - Treidera Kabinetā. Kad esiet Kabinetā, noklikšķiniet uz akcijas banneri. Pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar akcijas noteikumiem, pirms atverat un finansējiet savu Trade.MT4 kontu.
Neuztraucieties, ja Jūs kaut kas neizdevās, mēs palīdzēsim Jums pabeigt reģistrāciju, lai Jūs iegūtu bonusu.

Esošiem klientiem:
Viss, kas Jums nepieciešams, lai piedalītos, ir reālais Trade.MT4 konts, kas nepiedalās nevienā citā bonusa akcijā. Jūs varat izmantot vienu no saviem kontu vai atvērt jaunu un ieskaitīt naudu.

Bonusa saņemšana:
Kad jūs veicat savu pirmo depozītu jums ir 24 stundas laika, lai sasniegtu kopējo noguldījuma summu, kādu vēlaties. (Lūdzu, pārliecinieties, jums ir zināms par noguldījumu noteikumu maksājumu sistēmām, kuras lietojat.) Prēmiju summa tiks aprēķināta par kopējo summu, kas saņemta 24 stundu periodā. Bonusa līdzekļi tiks ieskaitīti Jūsu tirdzniecības konta nākamajā dienā 23:59:59 pēc Latvijas laika (MT4 servera laika).

Pamatnoteikumi

Tikai reāliem Trade.MT4 kontiem ir tiesības uz bonusu
Jūs varat iegūt 1 bonusu tikai vienā tirdzniecības kontā
Lasīt pilnu noteikumus un nosacījumus šai bonusu piedāvājumu šeit.

Ļoti izdevīgi
Pat bez bonusa akcijas, mūsu Trade.MT4 konts būs labākā izvēle Forex un CFD tirdzniecības nozarē.
Tāpēc, ka:
Labākie FX spredi bez komisijas, EUR/USD tikai 0,8 punkti
Kredītplecs līdz 1: 500,
ECN pasūtījuma izpildes tehnoloģija, tieša tirgus izpilde
Nav atkārtots cenas piedāvājums
Vairāk nekā 60 unikālās īpašības ar mūsu MT4 Supreme Edition papildprogrammu

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.