Ekstrēma tirgus volatilitāte!

Marts 09, 2020 15:02


Klientu ievērībai!

Akciju un naftas tirgi pēdējās dienās ir piedzīvojuši ievērojamu cenas kritumu, kas ir licis iedarbināt tirgus aizsardzības mehānismu un lielākajiem pasaules tirgus dalībniekiem lemt par koordinētu starptirgus tirdzniecības darījumu pagaidu apturēšanu. Paaugstinātas, pat ekstrēmas volatilitātes apstākļos, kad tiek apturēta vai ierobežota tirdzniecība, finanšu pakalpojumu sniedzējiem tajā skaitā AdmiralMarkets nav iespējams nodrošināt reālā laika tirgus cenas, līdz brīdim, kamēr tirgi atkal būs atvērti tirdzniecībai.

Kamēr treideri gaida, kad tirgi tiks atkal atvērti darījumiem, mēs vēlamies vērst uzmanību, ka pēc to atkal atvēršanās darījumiem, ir iespējama liela nepastāvība cenu kustībā un jūsu atvērtie darījumu var tikt pakļauti paaugstinātiem riskiem attiecībā uz:

  1. plašākiem sprediem un lielu iespēju, ka Jūsu darījumi varētu tikt noraidīti dēļ zemās likviditātes;
  2. paaugstinātiem riskiem attiecībā uz stop-loss un tirgus izpildes darījumu izslīdi;
  3. Iespēju, ka varēsiet veikt tikai sava darījuma slēgšanu, bet ne citas piedāvātās opcijas;
  4. tirdzniecības darījumu apturēšana un izmaiņas tirdzniecības sesiju laikos.

Tāpat vēlamies vērst uzmanību, ka šādi apstākļi ir saistīti ar paaugstinātu tirgus volatilitāti un nepastāvību. Tāpēc mēs paturam tiesības ieviest jebkādus papildus vai pagaidu pasākumus, tirdzniecības aizliegumus šajā ārkārtas situācijā.

Vēlamies arī informēt, ka mēs apņemamies nodrošināt uzņemtās saistības attiecībā uz klientu kontu un negatīvā balanca aizsardzību. Tāpēc arī pie attiecīgiem apstākļiem, kā piemēram, ekstrēmos gadījumos, klientu kontu aizsardzības nolūkos mēs varam lemt par atsevišķu finanšu instrumentu slēgšanu klientu tirdzniecības darījumiem.

Lūdzu, pārliecinieties, ka esiet izvēlējušies savam tirdzniecības kontam atbilstošus finanšu instrumentus tirdzniecībai, kā arī darījumu apjomu, kas nerada paaugstinātus riskus. Ja nepieciešams aicinām papildināt tirdzniecības kontus, lai izvairītos no paaugstinātas cenu svārstības riskiem.

Ar cieņu,

Admiral Markets



Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.