Admiral Markets papildina ETF un ETF CFD klāstu MetaTrader 5 programmā

Augusts 02, 2018 22:36

Sveicināti!

Ar prieku informējam, ka mūsu instrumentu piedāvājums MetaTrader 5 tirdzniecības programmā saņēmis kārtējo papildinājumu. Tagad mēs piedāvājam:

  • 306 jaunus ETF CFD Trade.MT5 kontos;
  • 177 jaunus ETF Invest.MT5 kontos.

Šie jaunie instrumenti sniedz iespēju paplašināt savu tirdzniecību dažādos tirgos un nozarēs no izmaksu viedokļa efektīvā, ērtā veidā, bez nepieciešamības iegādāties atsevišķas akcijas vai citus aktīvus un maksāt papildu komisijas.

Mūsu ETF piedāvājums nu aptver 30 kategorijas, ieskaitot akciju izlasi no dažādiem reģioniem, kapitalizācijas līmeņiem un nozarēm, kā arī ETF, kas seko līdzi indeksu, izejvielu, agrokultūru, valūtu un fiksēta ienesīguma instrumentu cenu dinamikai.

Būtībā ETF ļauj tirgot gandrīz jebko! Papildus tam, daži no šiem instrumentiem (piemēram, #SPXU, #TQQQ) ietver integrētu kredītplecu, līdz ar to šo instrumentu sniegums tiek reizināts, salīdzinot ar attiecīgā aktīva cenu.

Šis papildinājums sniedz daudz tirdzniecības un investīciju iespējas, kas iepriekš pie mums nav bijušas pieejamas, sniedzot piekļuvi vēl plašākam piedāvājumam MetaTrader 5 tirdzniecības platformā.

Mēs vēlētos izmantot šo izdevību, lai kārtējo reizi apstiprinātu mūsu uzticību MT5, kā programmai, kas ir spējīga apkalpot lielu skaitu tirdzniecības instrumentu ar augstu izpildes ātrumu un ir galvas tiesu pārāka par savu priekšgājēju - MetaTrader 4.

Par cik esam pilnībā ieviesuši jauno Admiral Markets Pro piedāvājumu, tad jaunie instrumenti pirmos 3 mēnešus pieejami tikai klientiem ar statusu "Profesionāls klients". Ja jūsu statuss šobrīd ir "Privāts klients", jaunajiem instrumentiem būs iespējams piekļūt pēc trīs mēnešu prioritātes perioda beigām.

Detalizētu informāciju par jaunajiem instrumentiem iespējams iegūt sadaļā Līgumu specifikācijas un jebkuru jautājumu gadījumā nekautrējieties sazināties ar mums.

Kas ir ETF?

Biržā tirgotie fondi (Exchange-traded funds - ETF) ir tirgojami vērtspapīri, kas atspoguļo indeksu, izejvielu, valūtu, obligāciju vai aktīvu grozu cenas dinamiku. Šiem fondiem pieder attiecīgais aktīvs un tas tiek sadalīts daļās, kas tiek tirgotas kā parastas akcijas akciju biržās.

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.