Tirdzniecības laiku izmaiņas Krievijas Nacionālās vienotības dienas laikā

Novembris 02, 2020 11:20


Sveicināti,

Sakarā ar 4. novembrī gaidāmajām valsts svētku brīvdienām Krievijā, tirdzniecība ar USD/RUB un EUR/RUB valūtu pāriem uz laiku tiks slēgta.

Ar cieņu,

Admiral Markets


MetaTrader: Supreme Edition Plugin

Vai zināji, ka Admiral Markets piedāvā uzlabotu MetaTrader tirdzniecības programmas versiju? Tagad Jums ir iespēja tirgot MetaTrader 4 un MetaTrader 5 tirdzniecības programmās, kas piedāvā uzlabotus analītikas un tirdzniecības darījumu pārvaldības rīkus.

Amiral Markets ekskluzīvajā MetaTrader Supreme Edition tirdzniecības programmā atradīsiet, piemēram, darījumu izpildes un pārraudzības optimizācijas rīku "mini terminal", finanšu instrumentu savstarpējās "korelācijas matricu", automatizēto tehniskās analīzes rīku "Featured Ideas" no Trading Central un daudzus citus noderīgus instrumentus ērtākai tirdzniecībai.

Lai bez maksas lejupielādētu kādu no MetaTrader uzlabotajām Supreme Edition tirdzniecības programmām, vienkārši noklikšķini uz zemāk redzamā banera.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka augstāk minētie tirdzniecības laiki var tikt pakļauti izmaiņām, atkarībā no biržas un attiecīgajiem likviditātes nodrošinātājiem; tirdzniecības laikus arī var ietekmēt pirms tirgus slēgšanas noteikumi.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.