​Admiral Markets saņem godalgu "Fairest CFD Broker 2019"

Maijs 03, 2019 11:25

YES, mēs to atkal esam izdarījuši! Vācijas žurnāls "Focus Money" ir atzinis Admiral Markets par 2019. gada godīgāko CFD brokeri!

Admiral Markets ieguva augstāko apbalvojumu arī apakškategorijā "value for money" jeb naudas vērtība un tika ierindots starp labākajiem Vācijas brokeriem tādās apakškategorijās kā drošība, atbalsts un serviss, produktu klāsts un tehnoloģijas.

Par apbalvojumu

Lai noteiktu Vācijas labākos CFD brokerus, analīzes un konsultācijas firma ServiceValue "Focus Money" žurnāla vārdā aptaujāja aptuveni 1100 klientus no 20 bankām un brokeriem par tādiem aspektiem kā drošība, naudas vērtība, serviss, produktu klāsts un tehnoloģijas.

Pētījumā tika ievākta informācija par 20 dažādiem servisa un kvalitātes kritērijiem, tostarp izmaksām un komisijām, klientu līdzekļu drošību, apmācības iespējām, produktu klāstu, tirdzniecības platformas stabilitāti, novatoriskām tirdzniecības iespējām un klientu atbalstu. Pēc tam šos rezultātus iedalīja apakškategorijās - produktu un servisa piedāvājums, naudas vērtība, drošība, atbalsts un serviss, tehnoloģijas.

"Fairest CFD Broker" godalgas saņēmējs tika iegūts, izvērtējot rezultātus, no šīm piecām kategorijām.

Kopumā aptauja liecināja, ka lielāka daļa CFD treideru ir apmierināti ar saviem brokeriem - 38% piekrita, ka viņi ir apmierināti un 48% piekrita, ka viņi ir ļoti apmierināti.

Tirgo ar 2019. gada godīgāko CFD brokeri!

Vai esi gatavs tirdzniecībai ar 2019. gada godīgāko CFD brokeri? Tad saki YES mūsu labākajam piedāvājumam:

  • tipiskie spredi no 0,6 punktiem EUR/USD un 0,8 punktiem DAX30 CFD;
  • 8000+ instrumenti, kuri pieejami pasaulē iecienītākajā tirdzniecības platformā - MetaTrader;
  • kredītplecs līdz 1:500 klientiem ar statusu "Profesionāls klients" un līdz 1:30 klientiem ar statusu "Privāts klients".

Atver reālo kontu, lai tirgotu jau šodien!

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.