Jaunākais Eiropas IPO ar Admiral Markets: Française des Jeux!

Novembris 25, 2019 16:35

Admiral Markets ar prieku paziņo par jaunāko IPO - iespēju investēt Française des Jeux caur Invest.MT5 kontu MT5!

Française des Jeux jeb FDJ ir Francijas nacionālais loteriju un spēļu derību operators, kas pārrauga, piemēram, Lotto, Euro Millions, Keno, Bingo, Illiko un Parions Sport loterijas.

Sakarā ar Francijas valsts privatizācijas programmas atjaunošanu, kas sekoja pēc ES spiediena sasniegt stabilitāti valsts izdevumos, FDJ 2019. gada 21. novembrī kļuva par publisku kompāniju. Francijas valsts pārdeva savas 99,320,000 FDJ akcijas (jeb 52% no FDJ akciju kapitāla), radot jaunas iespējas treideriem!

Analizējot šo iespēju, jāņem vērā vairāki iemesli, kas FDJ akcijas padara pievilcīgas investoriem:

  • "veselīga" parāda/EBITDA attiecība. FDJ ir maz parādsaistību un stabils naudas atlikums. Lai gan uzņēmums ir veicis būtiskas investīcijas izaugsmes veicināšanā, nevarētu teikt, ka tam ir problēmas nomaksāt savus parādus.
  • Stabila industrijas izaugsme: kopš 1999. gada spēļu derību tirgus gada izaugsme ir samazinājusies tikai divas reizes, un loteriju biļešu cena saglabājas relatīvi zema, padarot to par pieejamu preci neatkarīgi no ekonomikas apstākļiem.
  • Labi zināms "brends": FDJ ir plaši pazīstams zīmols ar spēcīgu sabiedrības reputāciju Francijā, kas operē likuma ietvaros.

Ja šī jums izklausās pēc interesantas investīciju iespējas, labās ziņas ir tādas, ka kopš 2019. gada 25. novembra FDJ akcijas ir pieejamas investīcijām Admiral Markets klientiem ar Invest.MT5 kontu.

Ar Invest.MT5 treideri var piekļūt tūkstošiem reālo akciju ETF un 15 pasaulē lielākajām fondu biržām - tas viss pieejams MetaTrader 5 platformā.

Kāpēc investēt caur Invest.MT5?

  • Izveidojiet kontu un sāciet ar minimālo depozītu tikai 1€. Minimālā transakcijas komisija ir 1$.
  • Saņemiet bezmaksas reāllaika tirgus datus bez aizķerēm un bez papildu maksas.
  • Izveidojiet pasīvo ienākumu plūsmu no dividenžu izmaksām.
  • Izmantojiet pasaulē labi pazīstamo MetaTrader 5 tirdzniecības platformu.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.