Grozījumi ķīlas prasību nosacījumos valūtu pāriem ar Čehijas kronu

Maijs 19, 2017 15:13

Sveicināti!

Lūdzu, ņemiet vērā, ka, sākot ar tirdzniecības sesiju 2017. gada 22. maijā, ķīlas prasības valūtu pāriem, kuri satur Čehijas kronu (CZK), Trade.MT4 un Zero.MT4 kontos tiks mainītas sekojoši:

Nominālā tirdzniecības apjoma vērtība EUR vai ekvivalents citā valūtā


Kredītplecs USDCZK, EURCZK un GBPCZK

Līdz 1 500 000

1:25

1 500 000 - 2 300 000

1:10

Virs 2 300 000

1:3

Tirdzniecības nosacījumu izmaiņu iemesls ir fakts, ka esošie kredītpleca nosacījumi augstākminētiem pāriem ir pārāk agresīvi, kamēr likviditātes nodrošinātāji saglabā daudz zemākus kredītplcea līmeņus un nenodrošina pietiekamu likviditāti, kas var rezultēties kā lielāku darījumu izpildes atteikums.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka kredītpleca izmaiņas tiks piemērotas visām atvērtām pozīcijām uz instrumentiem, kuri satur Čehijas kronu, pēc tirdzniecības sesijas slēgšanas piektdien, 2017. gada 19. maijā.

Aicinām pārbaudīt kontu situāciju pirms nedēļas nogales, lai pārliecinātos, ka izprotat mainīto nosacījumu ietekmi uz Jūsu tirdzniecību.

Lūdzu, ņemiet vērā arī to, ka sakarā ar iespējamā maksimālā kredītpleca samazinājumu, augstāk minētiem pāriem vairs nebūs spēkā tirdzniecības sesijas nogales kredītpleca ierobežojumi stundu pirms slēgšanas piektdienās.

Jautājumu gadījumā droši sazinieties ar klientu apkalpošanas speciālistiem.

Ar cieņu

Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.