Cik liela aizsardzība ir nepieciešama? Iesniedziet priekšlikumus ESMA!

Janvāris 31, 2018 15:19

Sveicināti!

Eiropas vērtspapīru un tirgu iestāde (ESMA) šobrīd apsver noteiktus ierobežojumus, kuru ieviešana var būtiski ietekmēt tirdzniecību.

Nozīmīgākais aspekts tajā visā ir kredītpleca prasības CFD tirdzniecībā. Atkarībā no instrumenta, maksimālais pieejamais kredītplecs varētu būt no 5 līdz 30, kas nozīmētu, ka viens no galvenajiem CFD tirdzniecības plusiem – kredītpleca iespējas – pēkšņi var zaudēt savu pievilcību.

Šobrīd Admiral Markets UK Ltd. piedāvā kredītpleca izvēles iespējas. Katrs klients pats var izlemt – vai piemērotākais ir 1:10, 1:50 vai maksimālais kredītplecs 1:500. Kredītpleca efekts palielina potenciālās peļņas vai zaudējumu apjomu. Jo lielāks kredītplecs, jo lielāka potenciālā peļņa vai zaudējumi. Vairāk par šo tēmu varat lasīt mūsu mājaslapas sadaļā Riska pārvaldība.

Piezīme: Uzziniet vairāk par ESMA priekšlikumiem (angļu valodā).

Katrs viedoklis ir svarīgs - iesniedz to tagad!

Ja vēlaties iesniegt savu priekšlikumu ESMA, šī ir Jūsu iespēja! Priekšlikumus var iesniegt tiešsaistē līdz šā gada 5. februārim. Lai iesniegtu priekšlikumu, vienkārši dodieties uz ESMA mājaslapu un sekojiet tur sniegtajām norādēm, nosūtot e-pastu ar savu viedokli uz CFECFDBO@esma.europa.eu.

Mēs jums sakām lielu paldies par priekšlikumu iesniegšanu ESMA. Admiral Markets UK Ltd. vienmēr atbalsta saprātīgu un stingru uzraudzību, taču uzskatām, ka jāsaglabā arī zināmas samērības princips. Ar jūsu palīdzību varam panākt vienlīdzīgu attieksmi nozarē pret visiem tirgus dalībniekiem.

ESMA konsultācijas ar tirgus dalībniekiem veiks līdz pirmdienai, 5. februārim. Datums, kad iespējamās izmaiņas varētu stāties spēkā, vēl nav zināms. Par visām izmaiņām un to ieviešanas datumiem, mēs, protams, informēsim atkarībā no ESMA paziņojumiem.

Esam šeit, lai palīdzētu!

Jautājumu gadījumā par šiem vai citiem mūsu pakalpojumiem, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu atbalsta dienestu.

Ar cieņu

Admiral Markets UK Ltd. Latvijas filiāle

P.S. Admiral Markets UK Ltd. jau tagad piedāvā labākos iespējamos tirdzniecības aizsardzības pasākumus:

  • Pielāgojamu kredītplecu – pretēji vairumam konkurentu, mēs ļaujam klientam izvēlēties ērtāko kredītpleca likmi. 1:10 vai 1:500 – tā ir pilnībā Jūsu izvēle!
  • Negatīvās bilances aizsardzības politiku.
  • Risku pārvaldību – skaidri un saprotami - tieši tā, kā tam jābūt.
  • Personīgo riska pārvaldību bez ierobežojumiem – piemēram, Stop Loss bez minimālā attāluma ierobežojuma!
Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.