Piedāvājam bezmaksas kredītkaršu maksājumus

Janvāris 15, 2018 17:50

Sveicināti!

Kā jūs jau zināt, mēs nepārtraukti strādājam, lai nodrošinātu jums labākos iespējamos tirdzniecības nosacījumu, tajā skaitā palīdzību maksimāli ātrā, vieglā un ērtā līdzekļu ieskaitīšanā jūsu tirdzniecības kontā.

Tāpēc ar prieku paziņojam, ka ieskaitījumi, izmantojot arī kredītkarti, ir 100% bezmaksas!

Sākot no 2018. gada 15. janvāra, visi kredītkaršu maksājumi ir pilnīgi BEZ MAKSAS!

Laiks ir nauda!

Tirdzniecība ar Admiral Markets ir ātra! Forex un CFD orderu izpilde parasti tiek veikta milisekundēs, bet pārskaitījumi ar bankas starpniecību var ilgt līdz trim dienām. Tātad, kāpēc nepaātrināt iemaksas, veicot tās ar kredītkarti? Izmēģiniet jau šodien un papildiniet tirdzniecības kontu bez maksas!

Atgādinām, ka jebkura veiktā iemaksa jāizmanto tikai tirdzniecības aktivitātēm.

Tiešie maksājumi – 2018. gada tēma!

Mums ir arī citi ātri maksājumu veidi: izmēģiniet daudzās valstīs pieejamos Skrill vai Klarna ("Sofort") maksājumus. Mēs vienmēr nodrošinām mūsu lojālajiem klientiem ērtākos pakalpojumus. Detalizētāk ar ieskaitījumu veidiem varat iepazīties šeit.

Jautājumu gadījumā par šo vai citiem mūsu pakalpojumiem aicinām sazināties ar klientu apkalpošanas speciālistiem.

Ar cieņu

Admiral Markets

P.S. Labākās lietas dzīvē ir bez maksas! Iepazīstieties ar bezmkasas MetaTrader Supreme Edition papildprogrammu MT4 un MT5. Uzlabojiet tirdzniecību ar vairāk kā 60 papildus tirdzniecības rīkiem! Tagad pieejami gan demo, gan reālajos kontos.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.