​Change Healthcare Inc. piesaista 557$ miljonus. Investē ar Admiral Markets!

Jūnijs 28, 2019 10:49

Change Healthcare Inc. izvirzīja mērķi ar savu SPP piesaistīt 1$ miljardu līdzekļus ar prognozēto akciju cenu no 16$ līdz 19$, kas kopā būtu ap 936,4$ miljoniem.

27. jūnijā akcijas tika izlaistas ar 13$ cenu un simbolu CHNG. Tas bija zemāk par prognozēm, kas samazināja uzņēmuma kopējo tirgus kapitalizāciju līdz 557$ miljoniem.

Kas ir Change Healthcare?

Change Healthcare ir programmatūra-kā-serviss platforma, kas ievieš izmaiņas medicīnā. Uzņēmums ir radījis platformu, kurā ir iekļauta programmatūra, analītika, tehniskie pakalpojumi, tīmekļa risinājumi un maksājumu sistēmas. Uzņēmuma mērķis ir optimizēt mijiedarbību starp pacientu, aptiekām, slimnīcām un izpētes laboratorijām.

Tirgus apmērs, kuru uzņēmums cenšas iekarot, ir 6$ triljoni. Balstoties uz Medicare & Medicaid Services Center, veselības aprūpes izmaksas ASV pieaugs no 3,6$ triljoniem 2018. gadā līdz 6$ triljoniem 2027. gadā, kas būs apmēram 19% no IKP.

Change Healthcare ir pozitīva pamatdarbības naudas plūsma - 325$ miljoni 2018. gadā un 288$ miljoni 2019. gadā.

YES, pienācies laiks SPP!

Arvien vairāk un vairāk uzņēmumu piesaista līdzekļus ar SPP, piemēram, pasaules slaveni tehnoloģiju "startup" - Uber, Slack un Lyft.

Ja vēlaties investēt savā iecienītākajā uzņēmumā jau no paša sākuma, jūs varētu kļūt par vienu no pirmajiem akcionāriem uzreiz, kā uzņēmums kļūst par publisku.

Kā gan jūs varat piedalīties savu iecienītāko uzņēmumu panākumos? Labi, ka uzprasījāt, jo tieši to mēs piedāvājam ar Invest.MT5! Papildu mūsu CFD un Forex tirdzniecības kontiem, Invest.MT5 piedāvā klientiem piekļuvi tradicionālām investīciju iespējam caur pasaules #1 multi-aktīvu tirdzniecības platformu - MetaTrader 5.

Sākot no 27. jūnija 18:00 (EET laika zona), Admiral Markets piedāvā Change Healthcare Inc. akcijas mūsu Invest.MT5 kontā!

Kāpēc izvēlēties Invest.MT5?

  • Investējiet 4000+ akcijās no pasaulē 15 lielākajām akciju biržām - tas viss no Treidera kabineta!
  • Uzsāciet investīcijas tikai no 1€ ar minimālo komisiju tikai 1$ par ASV akcijām.
  • Radiet pasīvo ienākumu plūsmu, būvējot portfeli ar akcijām, kuras izmaksā dividendes.
  • Iegūstiet piekļuvi jaunākajiem tirgus datiem jūsu izvēlētajiem instrumentiem ar mūsu ekskluzīvo Premium Analytics paneli, kurā iekļauti 800+ ziņu jaunumi, ekonomikas un uzņēmumu kalendārs, noskaņojuma spraudņi un tehniskās analīzes rīki.

Esat gatavs sākt? Ieejiet Treidera kabinetā, lai izveidotu Invest.MT5 kontu.

Risku atruna: Akciju vērtība var gan pieaugt, gan samazināties pasaules tirgus svārstīgumu dēļ. Šis materiāls nav uzskatāms par investīciju ieteikumu un nesatur investīciju ieteikumus vai jebkādu pamudinājumu tirgot finanšu instrumentus. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šāda veida tirdzniecības analīze nav uzticams rādītājs jebkādai šī brīža vai nākotnes veiktspējai, jo apstākļi laika gaitā var mainīties. Pirms investīciju lēmumu pieņemšanas, jums vajadzētu vērsties pie neatkarīga finanšu konsultanta, lai pārliecinātos, ka izprotat riskus.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.