Investē populārākajos jūnija IPO ar Admiral Markets!

Jūnijs 05, 2020 11:58

Trešdien, 2020. gada 3. jūnijā, Warner Music Group un Pliant Therapeutics nāca klajā ar savu sākotnējo publisko piedāvājumu (IPO).

Vēl neesi dzirdējis par šiem uzņēmumiem? Lūk, neliels ieskats:

Warner Music Group ir viens no pasaulē lielākajiem mūzikas izdevējiem un ierakstu kompānijām, kas ir izdevis tādu mākslinieku un grupu albumus un ierakstus kā Eds Šīrans (Ed Sheeran), Led Zeppelin un daudzi citi. IPO vienas akcijas vērtība tika noteikta 25 USD apmērā, piesaistot kopumā 1,925 miljardus USD, kas Warner Music Grou padara par vienu no lielākajiem IPO 2020. gadā.

Pliant Therapeutics Inc ir uzņēmums, kas šobrīd strādā pie progresīvas metodes fibrozes saslimšanas ārstēšanā. IPO vienas akcijas cena tika noteikta 16 USD apmērā, tika pārdots 9 miljoni uzņēmuma akciju, kopumā piesaistot 144 miljonus USD.

Kā Jūs variet piedalīties?

Admiral Markets paziņo, ka sākot ar 2020. gada 3. jūniju Warner Music un Pliant Therapeutics reālās akcijas būs pieejamas visiem Invest.MT5 konta īpašniekiem!

Ar Invest.MT5, treideriem un investoriem ir piekļuve tūkstošiem uzņēmumu reālo akciju un ETF no 15 pasaules lielākajām biržām - tas viss pieejams Meta Trader 5 tirdzniecības programmā.

Kāpēc investēt caur Invest.MT5?

  • Atver investīciju kontu ar 1 EUR un investē akcijās sākot no 0.01 USD, ar minimālo maksu par darījumiem ar ASV akcijām - 1 USD;
  • Saņem bezmaksas reāllaika tirgus datus, bez aizkaves un jebkādām papildus komisijām.
  • Saņem dividendes no ieguldītā
  • Tirgo uzlabotajā Meta Trader 5 tirdzniecības programmā.

Vienkārši autorizējies savā Treidera kabinetā un aizpildi pieteikumu Invest.MT5 konta atvēršanai, lai sāktu investēt reālajās akcijās un ETF.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.