Itālijas parlamenta vēlēšanas: izmaiņas tirdzniecības nosacījumos

Marts 02, 2018 11:50

Sveicināti!

Svētdien, 2018. gada 4. martā, Itālijā notiek parlamenta vēlēšanas, un ar šo notikumu saistītā tirgus nenoteiktība pieaug. Reaģējot uz šo situāciju, mēs ieviešam izmaiņas, kas varētu ietekmēt Jūsu tirdzniecību.

Izmaiņas ir sekojošas:

  1. Maksimālais kredītplecs valūtu pāriem tiek samazināts līdz 1:200.
  2. Maksimālais kredītplecs naudas indeksu CFD tiek samazināts līdz 1:100.

Izmaiņas stāsies spēkā 3 stundu laikā līdz sesijas noslēgumam piektdien, 2018. gada 2. martā, un ilgs līdz pirmdienai, 2018. gada 5. marta, pusdienas laikam plkst. 12.00 (pēc Latvijas laika).

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šīs izmaiņas attiecas uz atvērtajām pozīcijām, tādējādi paaugstinot ķīlas prasības attiecībā uz Jūsu kontu.

Esiet piesardzīgi attiecībā uz riskiem pirms un pēc Itālijas parlamenta vēlēšanām, kas var izraisīt:

a. straujas cenu svārstības, jo īpaši uz EUR bāzētos CFD, kā arī valūtu pāros ar EUR;

b. ievērojamus cenu pārrāvumus (gaps) – jo īpaši no piektdienas, 2. marta, sesijas slēgšanas līdz pirmdienas, 5. marta, sesijas atvēršanai iepriekš minēto instrumentu kotācijās;

c. ierobežotu likviditāti, kas var izraisīt palielinātu noraidīto orderu skaitu un cenu izslīdes.

Papildus iepriekš aprakstītajām izmaiņām, saistībā ar Itālijas parlamenta vēlēšanām, Admiral Markets patur tiesības ieviest papildus izmaiņas atkarībā no tirgus situācijas.

Iespējams, papildus paziņojumi tiks sniegti mūsu mājaslapā, ar e-pastu vai MetaTrader integrētā pasta starpniecību. Iespējamās papildus izmaiņas varētu būt sekojošas:

a. paaugstinātas ķīlas prasības attiecībā uz citiem instrumentiem un vēlreiz paaugstinātas ķīlas prasības uz jau iepriekš minētajiem instrumentiem;

b. papildus tirdzniecības ierobežojumi vai nosacījumu papildinājumi minētajām izmaiņām uz kādu noteiktu papildus laika periodu.

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.