Izmaiņas ķīlas nodrošinājuma prasībās pirms Vācijas un Jaunzēlandes vēlēšanām

Septembris 22, 2017 16:06

Cienījamie treideri,

Šajā nedēļas nogalē Vācijā un Jaunzēlandē tiek rīkotas vēlēšanas, kas tirgū var izraisīt paaugstinātu volatilitāti virknē Forex un CFD instrumentu.

Kā atbildīgs brokeris, mūsu pienākums ir Jūs informēt par visiem iespējamiem notikumiem, kuri var ietekmēt tirgu. Tā tas ir arī ar vēlēšanām Vācijā un Jaunzēlandē, kas potenciāli var ietekmēt tādus instrumentus, kā EUR un NZD, kā arī ar tām saistītas volatīlas valūtas, piemēram, GBP. Šajos tirgos pazemināta likviditāte var saglabāties vēl arī pēc vēlēšanām. Potenciālo cenu pārrāvumu dēļ, kas var parādīties pēc nedēļas nogales, Jūsu atlikto orderu izpildē var notikt cenu izslīdes.

Tieši šī iemesla dēļ laikā no 21:00 EET piektdien 2017. gada 22. septembrī līdz 10:00 EET pirmdien, 25. septembrī mūsu ķīlas prasībās notiks sekojošas izmaiņas:

FX Majors, FX Minors, FX Exotics un pāri ar CHF – maksimālais kredītplecs tiks samazināta līdz 1: 200

[ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100], #Bund, #USTNote - maksimālais kredītplecs tiks samazināta līdz 1:100.

[AEX25], [CAC40], [IBEX35], [MDAX50], [TECDAX30], [OBX25], [SMI20], [STOXX50] - maksimālais kredītplecs tiks samazināta līdz 1:50.

Pievērsiet uzmanību, ka minētās izmaiņas attieksies gan uz jaunajām, gan jau esošajām pozīcijām.

Tāpat pievērsiet uzmanību tam, ka iepriekš minētās maksimālās ķīlas izmaiņas neaizstāj esošos darījumu aizvēršanas noteikumus, kā tas norādīts mūsu kontraktu specifikācijās.

Tāpat mēs varam veikt citus pasākumus, ja tas tiks uzskatīts par nepieciešamu un esošajos apstākļos iespējamu, potenciāli ieslēdzot "tikai aizvēršanas" režīma iniciēšanu uz nenoteiktu laika periodu. Iespēju robežās mēs izsūtīsim Jums attiecīgu aktuālāko informāciju.

Jautājumu gadījumā sazinieties ar mūsu atbalsta dienestu.

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.