Izmaiņas maksājumu noteikumos ASV dolāros

Oktobris 25, 2017 13:11


Sveicināti!
Informējam, ka tiks veiktas izmaiņas dokumentā "Maksājumu noteikumi un nosacījumi" visiem banku ieskaitījumiem un ieskaitījumiem ASV dolāros. Vairums mūsu klientiem tirdzniecības konti ir izveidoti EUR valūtā, tāpēc izmaiņas attiecas tikai uz nedaudziem klientiem, kuriem tirdzniecības konts izveidots ASV dolāros.

Sākot ar 2017. gada 1. decembri, stājas spēkā sekojošas ASV dolāru pārskaitījumu izmaksas:

  • Ieskaitījums: 10 USD - par katru bankas pārskaitījumu.
  • Izskaitījums: 20 USD - par katru bankas pārskaitījumu, sākot ar pirmo izskaitījumu.


Tūlītēji mazu summu pārskaitījumi

Atgādinām, ka banku pārskaitījumi EUR valūtā joprojām ir bez maksas un aizvien vairāk mūsu klientu izmanto tūlītējus maksājumu veidus!
Tūlītējs maksājumu veids nozīmē, ka ikviens ieskaitījums tirdzniecības kontā aizņem tikai dažas sekundes, ja veikts pareizi. Pirmais ieskaitījums līdz pat 3,000 Euro – iemaksāts ar kredītkarti – arī tiks veikts bez maksas!
Visiem nākamiem kredītkaršu ieskaitījumiem tiks piemērota 0.9% pārskaitījuma komisija. Skrill, Neteller un citi maksājumu veidi arī joprojām ir pieejami. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet mūsu mājas lapas sadaļu konta papildināšana un izmaksa.
Admiral Markets atbalsta ātrus pārskaitījumus! Mūsu Forex un CFD orderu izpildes ātrums mērāms milisekundēs – tad kāpēc gan gaidīt pārskaitījumu vairākas dienas? Aicinām izmantot ātros kredītkaršu maksājumus. Atcerieties, ka pirmie 3,000 EUR tiek ieskaitīti bez maksas!


Cik ātri tiek izpildīti mūsu darījumi?
Vai zinājāt, ka vidējais ordera izpildes ātrums uz EUR/USD ir tikai 0.067 sekundes? Neticami, vai ne? Uzziniet vairāk - orderu izpildes kvalitāte. Turpat arī uzzināsiet vairāk par "darījumiem bez izslīdes" un "darījumiem ar pozitīvu izslīdi".
Šie mērījumi pārliecina par to, kurš ir īstais brokeris, ar kuru tirgot!


Ar cieņu
Admiral Markets



Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.