Pilnīga informācija par izmaiņām Privātajos un Profesionālajos tirdzniecības nosacījumos no 2018. gada 30. jūlija

Jūlijs 15, 2018 15:54

Sveicināti!

Kā zināms, Eiropas regulators ESMA, jeb Eiropas vērtspapīru un tirgu iestāde, 2018. gada 1. jūnijā publicēja jaunas regulējošas prasības, kas stāsies spēkā no 2018. gada 1. augusta un attieksies uz visiem CFD brokeriem visā Eiropas Savienībā. Admiral Markets šos ierobežojošos pasākumus ieviesīs 30. jūlijā. Šeit publicēta visa informācija, kas attiecas uz gaidāmajām izmaiņām tirdzniecības nosacījumos, kas stāsies spēkā ar pirmdienas 2018. gada 30. jūlija tirdzniecības sesijas atvēršanos.

1. Ievads

Kā Jūs jau droši vien zināt, drīzumā klientiem ar statusu "Privāts klients" stāsies spēkā jauni regulatora ierobežojumi: 17 - 25x zemāks maksimālais kredītplecs, bonusu aizliegums, kā arī paaugstināts Stop out līmenis līdz 50%. Uz klientiem, kas ieguvuši statusu "Profesionāls klients", šie ierobežojumi neattieksies.

2. Noderīgas saites

Lai pielāgošanos izmaiņām padarītu pēc iespējas komfortablāku, esam sagatavojuši vairākus informatīvus resursus:

Saites

Kā man tas palīdzēs?

Ķīlas aprēķinu piemēri

  • Apskatiet ķīlas aprēķinu piemērus atbilstoši jaunajiem mazumtirdzniecības nosacījumiem no 2018. gada 30. jūlija.
  • Apskatiet ķīlas aprēķinu piemērus atbilstoši profesionālajiem nosacījumiem, kas atspoguļo atšķirības ķīlas prasībās.

Privātie un Profesionālie Tirdzniecības Nosacījumi


  • Apskatiet mazumtirdzniecības un profesionālā statusa būtiskākos ieguvumus un ierobežojumus.

Admiral Markets Pro

  • Pārbaudiet, vai atbilstat Profesionāla klienta statusam.
  • Apskatiet mūsu profesionālās tirdzniecības piedāvājuma Admiral Markets Pro priekšrocības.

BUJ

  • Iegūstiet detalizētas atbildes uz jūs interesējošajiem jautājumiem.

3. Izmaiņas attiecībā uz klientiem ar statusu "Privāts klients"

Sākot no pirmdienas, 2018. gada 30. jūlija tirdzniecības sesijas sākuma, klientiem ar statusu "mazumtirdzniecības klients" būs saistošas sekojošas izmaiņas:.

3.1. Samazināts maksimālais kredītplecs

Klientiem ar statusu "Privāts klients", kuri tirgo Trade.MT4, Zero.MT4 un Trade.MT5 kontos, tiks piemēroti sekojoši maksimālā kredītpleca ierobežojumi:

Kredītplecs

Instrumenti

1:30

  • Galvenajiem valūtu pāriem: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCHF un USDCAD.
  • Galvenajiem cross pāriem: CADJPY, EURCAD, EURGBP, EURJPY, GBPCAD, GBPJPY, CADCHF, EURCHF, GBPCHF, CHFJPY.

1:20

  • Visiem pārējiem valūtu pāriem.
  • GOLD, XAUAUD-ECN.
  • [DAX30], [DJI30], [SP500], [NQ100], [JP225], [ASX200], [STOXX50], [FTSE100], [CAC40].

1:10

Visiem pārējiem indeksu un izejvielu CFD (piem. WTI, SILVER, [IBEX35]).

1:5

Akciju, ETF un obligāciju CFD (piem. #AAPL, #QQQ, #Bund).

1:2

Kriptovalūtu CFD (piem. BTCUSD, ETHUSD).

Apskatiet ķīlas aprēķinu piemērus

Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja iepriekš savā Treidera kabinetā iestatījāt zemāku kredītplecu nekā iepriekš norādīts tabulā, jūsu iestatījumi saglabāsies nemainīgi. Treidera kabinetā Jums joprojām būs iespēja izvēlēties sekojošas kredītpleca likmes: 1:30, 1:20, 1:10 un 1:5.

3.2. Stop Out līmenis paaugstināts līdz 50%

Stop Out līmenis klientiem ar statusu "Privāts klients", kuri tirgo Trade.MT4 un Trade.MT5 kontos, tiks paaugstināts no 30 līdz 50%.

LŪDZAM RŪPĪGI IEPAZĪTIES AR ŠO INFORMĀCIJU, JA ESAT KLIENTS AR STATUSU "PRIVĀTS KLIENTS"

Kredītpleca ierobežojumi tiks piemēroti visiem darījumiem, tajā skaitā arī tiem, kuri atvērti pirms minētā datuma. Kredītpleca ierobežojumi atvērtajiem darījumiem stāsies spēkā no pirmdienas, 2018. gada 30. jūlija, paaugstinot ķīlas prasības 17 - 25x, atbilstoši 3.1. punkta tabulai.



Lai izvairītos no iespējamiem traucējumiem tirdzniecībā, lūdzu, pārskatiet savu kontu stāvokli piektdienas, 2018. gada 27. jūlija sesijas noslēgumā, un, ja nepieciešams, veiciet nepieciešamās korekcijas darījumos, lai pilnībā atbilstu jaunajām ķīlas prasībām un paaugstinātajam Stop Out līmenim.

3.3. Bonusu programmu aizliegums

Sākot no 2018. gada 1. augusta, klienti ar statusu "mazumtirdzniecības klients" vairs nesaņems Admiral Club punktus. Iepriekš uzkrātos punktus varēs samainīt pret naudu līdz kalendārā mēneša beigām. Visi atlikušie Admiral Club punkti tiks dzēsti 2018. gada 1. septembrī.

Papildus tam, klienti ar statusu "Privāts klients" turpmāk nebūs tiesīgi saņemt īpašus bonusus, individuālos piedāvājumus, prēmijas un jebkāda cita veida motivējošas programmas.

3.4. Negatīvas bilances aizsardzības politikas aizstāšana ar vispārēju regulāciju

Klienti ar statusu "Privāts klients" tiek pasargāti no konta deficīta atbilstoši ESMA regulai. Šī aizsardzība sevī iekļauj:

  • Negatīvas bilances kompensāciju bez jebkādiem nosacījumiem, bez nepieciešamības to atsevišķi pieprasīt un bez izmaksu ierobežojumiem;
  • Negatīvas bilances kompensāciju izmaksu balstoties uz katru klienta kontu atsevišķi.

Citiem vārdiem sakot, klienti ar statusu "Privāts klients" turpmāk šāda veida aizsardzību saņems bez mūsu iekšējās politikas palīdzības.

4. Izmaiņas attiecībā uz klientiem ar statusu "Profesionāls klients"

INFORMĀCIJA KLIENTIEM AR STATUSU "PROFESIONĀLS KLIENTS"

ESMA 27.03.18. pieņemtie ierobežojumi neattiecas uz klientiem ar statusu "profesionāls klients", tajā skaitā arī maksimālā kredītpleca un bonusu ierobežojumi un paaugstinātais Stop Out līmenis.

Detalizētāk, Jūs saglabāsiet esošo kredītplecu līdz pat noklusējuma 1:500 likmei vai jebkuru kredītpleca likmi, kāda iepriekš norādīta Treidera kabineta iestatījumos.

4.1. "StopOut" līmeņa pazemināšana līdz 30%.

Visiem klientiem ar statusu "pProfesionāls klients", kuriem jebkādu iemeslu dēļ bija noteikts augstāks "StopOut" līmenis Zero.MT4, Trade.MT4 un Trade.MT5 kontos, šis līmenis tiks samazināts līdz 30%.

4.2. "Admiral Club" programmas aizstāšana ar "Pro.Cashback"

Klienti ar statusu "Profesionāls klients" saņems piekļuvi jaunai bonusu programmai - "Pro.Cashback". Šī bonusu programma aizstās "Admiral Club" un būs ērtāka lietošanā, jo nebūs vairs jāpieprasa punktu pārvēršana naudā - tas ik mēnesi notiks automātiski un Jūs vienmēr saņemsiet savu bonusu. Detalizēta informācija sekos.

Aicinām ņemt vērā, ka "Admiral Club" programma tiks apturēta visiem klientiem, tāpēc, lai uzkrātos punktus nezaudētu, tie jākonvertē līdz 2018. gada 1. septembrim.

Tāpat klienti ar statusu "Profesionāls klients" saglabās piekļuvi esošajiem īpašajiem piedāvājumiem: bonusiem un personīgiem piedāvājumiem, kā arī būs tiesīgi piedalīties citās motivācijas programmās.

4.3. Prioritārās piekļuves ieviešana

Klienti ar statusu "Profesionāls klients" kā pirmie iegūs piekļuvi jauniem tirdzniecības instrumentiem un pakalpojumiem, vēl pirms tie kļūst pieejami plašākam klientu lokam. Jaunais piedāvājums atspoguļo mūsu nodošanos veidot "Admiral Markets Pro" par visaptverošu un pilnvērtīgu pakalpojumu pieredzējušiem investoriem visā pasaulē.

Un, protams, mēs sagaidām mūsu profesionālo klientu atsauksmes un palīdzību mūsu pakalpojumu pilnveidē. Ja Jums rodas kādi jautājumi par gaidāmajām izmaiņām, aicinām iepazīties ar BUJ vai sazināties.

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.