Izmaiņas tirdzniecības laikos ķīniešu jaunajā gadā

Februāris 01, 2019 19:31

Sveicināti!

Vēlamies informēt, ka sakarā ar ķīniešu jauno gadu gaidāmas izmaiņas tirdzniecības laikos instrumentam [HSI50] - Hang Seng Indeksa CFD. Tas būs slēgts tirdzniecībai no 5. līdz 7. Februārim.

Vēlaties tirgot arī ķīniešu jaunā gada laikā? "YES", jūs to varat darīt ar Admiral Markets! Mēs piedāvājam gandrīz 20 indeksu CFD, tajā skaitā DAX30, DJI30, FTSE100 un ASX200, kuri šajā periodā būs pieejami tirdzniecībai pēc ierastajiem laikiem.

Uzziniet vairāk par mūsu CFD piedāvājumu, sprediem un populārākajiem indeksu CFD šeit.

Piezīme: "Ierastie laiki" mainās atkarībā no konkrētā instrumenta. Sīkāku informāciju par katru instrumentu meklējiet mūsu mājaslapas sadaļā Līgumu specifikācijas.

Lūdzu, atcerieties, ka minētajā laika periodā atvērtu darījumu vai atlikto orderu turēšana saistīta ar paaugstinātu risku. Tāpat ņemiet vērā, ka iepriekš minētie laiki var tikt mainīti atkarībā no citām ar to saistītām izmaiņām vai likviditātes nodrošinātājiem, tas var ietekmēt arī ķīlas prasību izmaiņas. Šādos apstākļos, zemākas likviditātes dēļ, pieaug arī lielāku spredu iespējamība.

Ar cieņu

Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.