Izmaiņas tirdzniecības nosacījumos Francijas prezidenta vēlēšanu laikā

Aprīlis 18, 2017 14:51

Sveicināti!

Sakarā ar Francijas prezidenta vēlēšanām šā gada 23. aprīlī un, ja kāds no kandidātiem neiegūst vairākumu, tad arī 7. maijā, finanšu tirgos pieaug neskaidrība.

Reaģējot uz pašreizējo politisko klimatu, pēdējo teroraktu ES un Lielbritānijā ietekmē Nacionālās frontes līderei Marijai la Peinai var atrasties pietiekams klusējošu atbalstītāju skaits, kuri varētu atbalstīt līderes politisko programmu, kas tādējādi var novest pie šīs kandidātes uzvaras vēlēšanās. Šāds vēlēšanu rezultāts var pamatīgi satricināt finanšu tirgus plašā mērogā.

Ņemot vērā prognozes, lūdzu ievērojiet, ka ir plānotas tirdzniecības nosacījumu izmaiņas.

Vispārīga informācija

Konkrētas tirdzniecības nosacījumu izmaiņas tiks piemērotas no piektdienas, 21. aprīļa, plkst. 00:00 (EET) līdz pirmdienas, 24. aprīlim, plkst. 12:00 (EET), kā arī, ja vēlēšanas turpināsies, tad arī no piektdienas, 5. maija, līdz pirmdienai, 8. maijam. Iepriekš norādītos laikos uz visiem instrumentiem visos kontu veidos kredītpleca likme tiks samazināta līdz 1:50 (2% ķīlas likme).

Papildus tam norādītajos laikos uz īslaicīgu periodu var tikt aktivizēts Close Only tirdzniecības režīms uz jebkuru instrumentu.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka samazināta kredītpleca likme tiks piemērota uz visām orderu pozīcijām, ieskaitot arī tās, kuras atvērtas vēl pirms izmaiņu stāšanās spēkā laikiem.

Kredītpleca izmaiņas Trade.MT4 un Zero.MT4 kontiem

Pieejamās kredītpleca likmes uz visiem instrumentiem tiks samazinātas līdz 1:50.

Zemāk norādīti tipisko kredītplecu izmaiņu piemēri:

Tipiskā kredītpleca likme

Mainītā kredītpleca likme

1:500

1:50

1:200 vai 1:100

1:50

1:50

1:50

1:10

1:10

Kredītpleca izmaiņas Trade.MT5 kontiem

Kredītpleca likmes Trade.MT5 kontiem minētā periodā tiks samazinātas līdz 1:50.

Kredītpleca izmaiņas Admiral.Classic kontiem

Kredītpleca likmes Admiral.Classic kontiem arī tiks samazinātas līdz 1:50, kas nozīmē, ka ķīlas prasības paaugstināsies par 10 reizēm:

Tipiskā kredītpleca likme

Mainītā kredītpleca likme

1:500

1:50

1:200

1:20

1:100

1:10

1:50

1:5

Aicinām izvērtēt tirdzniecības nosacījumu izmaiņu potenciālo ietekmi uz Jūsu tirdzniecību.

Tāpat arī ņemiet vērā paaugstinātos riskus līdz vēlēšanām, to laikā un arī pēc tām:

a. straujas cenu kustības uz EUR saistītiem indeksu un akciju CFD, kā arī valūtu pāriem.

b. būtiski cenu pārrāvumi, īpaši pēc nedēļas nogalēm.

c. ierobežota likviditāte, kas var novest pie paaugstināta atteikto orderu vai orderu noslīdes apjoma.

Papildus augstāk minētām izmaiņām, Admiral Markets patur tiesības veikt arī citas tirdzniecības nosacījumu izmaiņas, atkarībā no tirgu situācijas vēlēšanu laikā. Izmaiņas var tikt paziņotas mūsu mājas lapā, izmantojot e-pastu vai ieksējo MetaTrader pastu. Izmaiņas var iekļaut, bet nav limitētas pie sekojošā:

a. ķīlas prasību paaugstināšana citiem instrumentiem un atkārtota ķīlas prasību palielināšana uz jebkuru instrumentu;

b. papildus tirdzniecības nosacījumu ierobežojumi vai esošo izmaiņu laika periodu pagarināšana.

Risku pārvaldība

Tai vajadzētu būt treideru atbildībai vienmēr pievērst uzmanību rūpīgai risku pārvaldībai, kā arī atbildīgu brokeru pienākumam pārliecināties, ka paveikts viss iespējamais, lai aizsargātu savu klientu un to biznesu intereses. Laiku pa laikam, īpaši augsta riska globālos notikumos, Admiral Markets var mainīt ķīlas prasības. Šādas izmaiņas tiek veiktas saskaņā ar Eiropas uzraudzības iestāžu prasībām un ieteikumiem.

Ja Jums radušies jautājumi, komentāri vai nepieciešama palīdzība, droši sazinieties ar klientu apkalpošanas speciālistiem.

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.