Izmaiņas tirdzniecības noteikumos sakarā ar situāciju Grieķijā 2015.07.03

Jūlijs 03, 2015 09:21


Cienījamie klienti,


Sakarā ar nenoteiktību notiekošās Grieķijas parāda sarunās un paredzamo ārkārtējo EUR svārstībām, Admiral Markets piektdien, 2015.gada 3. jūlijā plkst. 18.00 (GMT) veiks šādas izmaiņas. Rezerves (Ķīlas) prasības visiem instrumentiem, kas pieejami tirdzniecībā, tiks palielinātas ar koeficientu 2. Piemēram, ja jūsu pašreizējā rezerves prasība ir 2%, jaunā rezerves prasība būs 4%. Rezerves politika tiks vēlreiz pārskatīta svētdien, 5. jūlijā plkst. 22.15 (GMT).
Nenormālo tirgus apstākļu laikā, būtiski samazinoties likviditātei, spredu palielinās ārpus to ierastā izmēra. Ir iespējamas arī orderu izslīdes, kas var izraisīt, ka nozīmēt, ka cena ir mazāk labvēlīga nekā pieprasītā ordera cena.
Ja jūs šobrīd turat vai plānojat atvērt jaunas pozīcijas ar augstu kredītplecu, mēs jūs aicinām pielāgotu savu darījumu izmēru un/vai noguldīt papildus līdzekļus savā kontā, lai saglabātu Jums nepieciešamās rezerves prasības.

Ar cieņu,
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.