Jauna bonusu programma klientiem ar statusu "profesionāls klients" un "Admiral Club" slēgšana

Jūlijs 18, 2018 16:58

Sveicināti!

Ar prieku paziņojam, ka 2018. gada 1. augustā mēs aktivizēsim jaunu bonusu programmu – "Pro.Cashback" – klientiem, kas tirgo ar Admiral Markets Pro nosacījumiem..

Pēc savas būtības tā būs ērtāka "Admiral Club" versija, kuras nosacījumi būs sekojoši:

  • Bonusu programma attieksies uz Jūsu Trade.MT4, Trade.MT5 un Zero.MT4 reālajiem kontiem.
  • Mēs aprēķināsim bonusus atbilstoši Jūsu ikmēneša tirdzniecības apjomam, ņemot vērā aizvērtos darījumus.
  • Jums nebūs jāveic bonusa pieprasījums vai kāda cita specifiska darbība, lai to saņemtu – tas tiks automātiski ieskaitīts Jūsu kontā katra mēneša pirmajā kalendārajā dienā.
  • Aprēķinos netiks ņemti vērā darījumi ar ilgumu mazākumu par 15 minūtēm vai peļņas/zaudējuma lielumu mazāku par diviem tirgotā instrumenta tipiskā spreda lielumiem, kā arī darījumi ar vienu akciju CFD un ETF CFD.
  • Netiks ierobežota minimālā izmaksājamā bonusa summa vai minimālais tirgojamais apjoms mēnesī.
  • Kamēr vien klientiem ar statusu "mazumtirdzniecības klients" būs spēkā tirdzniecības veicinātāju aizliegums, mēs jauno bonusu programmu piedāvāsim tikai klientiem ar statusu "profesionāls klients".
  • Ņemot vērā faktu, ka klientiem ar statusu "mazumtirdzniecības klients" tirdzniecības veicinātāji tiks aizliegti, šo bonusu programmu varam piedāvāt tikai klientiem ar statusu "profesionāls klients".

Saņemiet savu bonusu ik mēnesi

Jauno "Pro.Cashback" bonusu programmu esam veidojuši vienkāršu un automātiski izmaksājamu - ar minimāliem nosacījumiem. Ceram, ka mūsu Admiral Markets Pro klienti novērtēs jaunās bonusu programmas ērtības, jo mēs zinām, tirgojot finanšu tirgos profesionālā līmenī, ir daudz citu lietu, par kurām rūpēties.

"Admiral Club" slēgšana visiem klientiem

Atbilstoši Eiropas vērtspapīru un tirgu iestādes (ESMA) 2018. gada 27. marta lēmumam, klientiem ar statusu "mazumtirdzniecības klients" tiks aizliegti jebkādi tirdzniecības veicinātāji, tāpēc programma "Admiral Club" vairs nebūs pieejama.

Sākot no 2018. gada 1. augusta, Admiral Club punkti par tirdzniecību vairs netiks piešķiri. Uzkrātos punktus Treidera kabineta sadaļā "Admiral Club" vēl būs iespējams samainīt pret naudu līdz 2018. gada 1. septembrim, bet pēc tam atlikušie punkti tiks dzēsti.

Šī informācija attiecas uz visiem klientiem, neatkarīgi no statusa, tāpēc, lūdzu, neaizmirstiet laicīgi izmantot savus uzkrātos punktus!

Jebkuru jautājumu gadījumā sazinieties ar klientu atbalsta dienestu!.

Ar cieņu
Admiral Markets UK Ltd

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.