Jaunais SE indikators: Admiral Profit-Loss

Februāris 28, 2018 19:20

Sveicināti!

Katra treidera un investora darbībā būtiski ir saglabāt kontroli pār situāciju un sekot saviem mērķiem. Mums ir labas ziņas! Mūsu jaunais "Admiral Profit-Loss" indikators palīdzēs labāk uzraudzīt atvērtās pozīcijas! Tas ir vienkāršs, pārskatāms un pielāgojams Jūsu individuālajām vēlmēm.

Šis jaunais indikators tagad ir integrēts MetaTrader Supreme Edition papildprogrammā, mūsu lieliskajā MT4 un MT5 tirdzniecības programmu paplašinājumā, tādējādi ļaujot Jums uzlabot savu MetaTrader platformu ar vairāk kā 60 īpašiem rīkiem un iespējām!

Kādus ieguvumus sniedz jaunais indikators?

Bieži vien tās vienkāršākās lietas dzīvē ir tās labākās! Admiral Profit-Loss ļauj pārbaudīt šī brīža atvērto pozīciju peļņu vai zaudējumus tieši MT4 vai MT5 grafikā. Zaļš aplis norāda uz peļņu, kā arī informē par peļņas lielumu; savukārt sarkans aplis liecina par zaudējumiem, vienlaikus informējot par zaudējumu apmēru.

Papildus iespējas:

  • Indikatora iestatījumos iespējams mainīt apļa lielumu pēc savas izvēles;
  • Indikatoram ir "Close All" funkcija, kas ļauj ātri slēgt visus atvērtos darījumus konkrētajā instrumentā (lai šī funkcija darbotos, grafikā jābūt atvērtam arī Mini Terminal);
  • Indikatora atrašanās vietu grafikā iespējams mainīt, pārvietojot to uz jebkuru citu vietu grafikā.


Avots::
DAX30 CFD Admiral Markets MT5 Supreme Edition, 21.02.2018

Kā iegūt indikatoru

Lūdzu, lejupielādējiet un instalējiet* jaunāko MetaTrader Supreme Edition papildprogrammas versiju MT4 un MT5 programmām.

* Tas nepieciešams arī tad, ja šobrīd lietojat kādu no iepriekšējām MetaTrader Supreme Edition versijām.

Un visbeidzot

Mēs esam ļoti priecīgi un lepni par jauno indikatoru, kurš pieejams ekskluzīvi Admiral Markets klientiem! Pilnā MetaTrader Supreme pakotne sniedz plašu inovatīvu rīku klāstu, kas izstrādāti ar mērķi bagātināt Jūsu tirdzniecību. Tajā ietilpst tādi rīki, kā:

  • Mini Terminal – ātra un vienkārša 1-klikšķa tirdzniecība;
  • The Order Ladder – orderu rīks, kas atvieglo atlikto un tirgus orderu atvēršanu;
  • Admiral Connect – profesionāla darījumu analīze;
  • Paplašināta indikatoru pakotne – Candle Countdown, Day High / Low atainošana grafikā un daudz kas cits.

Un visbeidzot, to visu, protams, var lejupielādēt bez maksas un lietot gan demo, gan reālajos kontos. Izmēģiniet jau šodien!

Ja rodas jautājumi, vai ir kādas neskaidrības attiecībā uz šo vai jebkuru citu mūsu pakalpojumu, lūdzu, nekautrējoties sazinieties ar mums. Esam šeit lai Jums palīdzētu!

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.