Jaunas ķīlas prasības populārāko akciju CFD: Apple, Google, Netflix un vēl!

Augusts 23, 2019 14:30

Sveicināti!

Sākot no pirmdienas, 26. augusta, Admiral Markets palielinās kredītplecu klientiem ar statusu "Profesionāls klients" Trade.MT4 un Trade.MT5 tirdzniecības kontos plašam klāstam mūsu populārāko akciju CFD!

Daļa no instrumentiem, kurus ietekmēs izmaiņas, ir Apple, Amazon, BMW, Facebook, Google, IBM, Netflix un Tesla, un pieejamais kredītplecs tiks dubultots no 1:10 līdz 1:20.

Tas nozīmē, ka klienti ar statusu "Profesionāls klients" varēs atvērt darījumus ar šiem instrumentiem, izmantojot ķīlas prasību tikai 5%.

Pilnais instrumentu saraksts, kuriem tiek palielināts kredītplecs:

#AA, #AAPL,#ABI, #AD, #AIR, #ALV, #AMZN, #AXP, #BA, #BABA, #BAC, #BAS, #BAYN, #BBVA, #BMW, #BN, #BNP, #CAT, #CSCO, #CVX, #DAI, #DBK, #DIS, #DPW, #DTE, #EOAN, #FB, #FP, #GE, #GLE, #GOOG, #HD, #HPQ, #IBM, #INGA, #INTC, #ITX, #JNJ, #JPM, #KO, #MCD, #MMM, #MRK, #MSFT, #NFLX, #ORA, #PFE, #PG, #PHIA, #SAN, #SAP, #SIE, #SNAP, #T, #TEF, #TRV, #TSLA, #TWTR, #UNA, #UTX, #VZ, #WMT, #XOM.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka kredītpleca izmaiņas tiks piemērotas gan jaunām, gan atvērtām pozīcijām.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu sazinieties ar savu klientu vadītāju.

Ar cieņu,

Admiral Markets.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.