Kompensācija par GBPUSD SPIKE uz Admiral.Markets kontiem

Oktobris 11, 2016 18:21

Sveicināti!

Šā gada 7. oktobrī plkst. 02:07 pēc EET laika Lielbritānijas mārciņa strauji nokrita attiecībā pret citām valūtām sakarā ar bāžām par "hard Brexit".

Uz īsu brīdi bija zema likviditāte, kā rezultātā lielākās bankas un brokersabiedrības sterliņu mārciņu novērtēja dažādos un strauji mainīgos ceņu līmeņos.

Mūsu nodrošinātā likviditāte kopumā bija pietiekama un mēs neesam novērojuši būtiskas cenu problēmas starp lielākajiem ar stērliņu mārciņu saistītiem valūtu pāriem, izņemot GBP/USD, uz kuru izveidojās cenas izslīde (gara ēna) cenas rajonā ap 1.11 uz Live2 tirdzniecības servera.

Lai gan augstāk minētā cena norāda, ka ticis izpildīts kāda tirgus dalībnieka orderis un tā nav kļūda, mēs tomēr neesam priecīgi par faktu, ka ir klienti, kuru darījumus ir ietekmējusi šī konkrētā ordera izpilde.

Mēs novērojām, ka cena 1.17944, kura tika sasniegta uz Live2 serveri nākamajā minūtē pēc ēnas (02:08 EET), ir tuvu vidējam cenu diapazonam 1.15 – 1.19.

Visi Trade.MT4 kontu darījumi uz GBP/USD, GBP/USD-Pro, kuri izpildīti par cenu zem 1.17944 šā gada 7. oktobrī, plkst. 02:07 (EET), tiks izvērtēti un radītie zaudējumi tiks kompensēti 11. oktobrī pēc bilances korekcijām.

Kompensācija tiks aprēķināta par darījumiem uz GBP/USD izslīdes laikā kā starpība punktos starp faktisko izpildes cenu un cenu 1.17944, sareizināta ar kopējo punktu skaitu uz vienu konta bāzes valūtas loti un attiecīgo lotu skaitu.

Ja Jums ir vairāki ietekmētie GBP/USD orderi, tad Jūsu tirdzniecības kontā tiks ieskaitīta kopējā kompensācija par visiem orderiem.

Ja Jums jau ir ieskaitīta daļēja kompensācija, mēs veiksim atlikušās kompensācijas ieskaitījumu tā, lai kopējā kompensācija būtu vienāda ar apmēru, kurš aprēķināts pēc augstāk minētās metodes.

Mēs vēlamies izmantot iespēju pateikties Jums par Jūsu pacietību, kas ir augsti vērtējama treidera kvalitāte.

Ja Jums ir papildu jautājumi par stērliņu mārciņas augstāk minēto gadījumu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar savu menedžeri.

Ar cieņu

Admiral Markets


Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.