Labojumi nosacījumiem par ķīlas prasībām

Janvāris 19, 2017 17:28

Sveicināti!

Lūdzu, ņemiet vērā sekojošo informāciju attiecībā uz izmaiņām tirdzniecības ķīlas prasībām. Sekojošas izmaiņas stāsies spēkā tuvākajā dienās:

1. Ķīlas prasību pārrēķins pozīcijām, kuras atvērtas saskaņā ar vecajiem ķīlas prasību nosacījumiem

Visu Trade.MT4 un Zero.MT4 kontu atvērto pozīciju, kuras atvērtas pirms 2017. gada 9. janvāra, saskaņā ar vecajiem tirdzniecības nosacījumiem, ķīlas prasības tiks pārrēķinātas saskaņā ar spēkā esošām jaunajām Ķīlas Prasībām. Šis process ieplānots nedēļas nogalē 2017. gada 21.-22. janvārim.

Pārrēķina iemesls ir fakts, ka jaunās ķīlas prasības nodrošina augstāku kredītplecu mazām pozīcijām virknei populārāko instrumentu, piemēram DAX30, GOLD, USDCHF un citiem, un fakts, ka nepastāv iespēja klientiem samazināt ķīlas prasības pozīcijām ar vecajiem tirdzniecības nosacījumiem.

Ja jums ir atvērta liela pozīcija pirms 2017. gada 9. janvāra, mēs iesakām pārliecināties, ka jūsu kontā ir pietiekami daudz līdzekļu, lai nodrošinātu visu jūsu pozīciju uzturēšanu atbilstoši jaunajām Ķīlas Prasībām tādēļ, ka atsevišķām lielām pozīcijām var tikt piemērotas kredītpleca likmes 1:50 un/vai 1:10.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šīs izmaiņas nav spēkā klientiem ar Trade.MT4 (iepriekš-Pro) kontiem uz AM-Live3 tirdzniecības servera — līdz brīdim, kamēr jaunie tirdzniecības nosacījumi tiek piemēroti arī šim konta veidam.

2. Labojumi ķīlas prasību nosacījumiem pirms tirdzniecības sesijas slēgšanas

Sākot no 2017. gada 21. janvāra, stājas spēkā sekojoši pirms tirdzniecības sesijas slēgšanas nosacījumi:

Ja pozīcija tiek atvērta vai slēgta (pilnībā vai daļēji) Trade.MT4 vai Zero.MT4 kontos, stundas laikā pirms tirdzniecības sesijas slēgšanas piektdienā uz jebkuru instrumentu, tad visām pozīcijām tiek piemērota kredītpleca likme 1:50. Izmaiņas attiecas uz pozīcijām, kuras atvērtas pirms sesijas slēgšanas, bet neattiecas uz pozīcijām, kuras atvērtas ar zemāku kredītpleca likmi, piemēram, 1:10.

Augstāk minētie nosacījumi uz atsevišķiem indeksu un obligāciju CFD kontraktiem būs ar pagarinātu laiku. Ar konkrētiem tirdzniecības nosacījumiem varat iepazīties sadaļā Līgumu Specifikācijas.

Ķīlas vērtība pozīcijām, kurām pirms sesijas slēgšanas piemērota kredītpleca likme 1:50, tiek automātiski pārrēķināta nedēļas nogalēs. Līdz tirdzniecības sesijas atvēršanai pirmdienās šādām pozīcijām tiek piemēroti vispārējie ķīlas nosacījumi. Nedēļas nogales pārrēķinos tiek ņemti vērā arī Treidera Kabinetā iestatītie kredītpleca iestatījumi.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka iepriekš minētie nosacījumi var tikt piemēroti arī citās darba nedēļas dienās gadījumos, kad brīvdienas vai svētku dienas ietekmē tirdzniecības laikus. Attiecīgās situācijās mēs jūs informēsim par šādām izmaiņām.

3. Maksimālā kredītpleca iestatīšana Treidera Kabinetā

Klienti ar Trade.MT4 vai Zero.MT4 kontiem tagad var manuāli palielināt vai samazināt konta kredīpleca likmi, izvēloties attiecīgo likmi konta iestatījumos Treidera Kabinetā. Visas kredītpleca izvēles iespējas pieejamas neatkarīgi no konta bilances.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka konta kredītpleca izmaiņas momentāni ietekmē ķīlas vērtību visām atvērtām pozīcijām, tāpēc tiek stingri ieteikts divreiz pārbaudīt atvērtās pozīcijas gadījumos, kad izvēlaties samazināt maksimālo kredītpleca likmi. Lūdzu, ņemiet arī vērā to, ka attiecīgā kredītpleca likme tiek piemērota atbilstoši norādītām tirdzniecības apjoma vērtībām sadaļā Ķīlas Prasības.

Ja jums ir jautājumi par augstāk minētām izmaiņām, droši sazinieties ar klientu atbalsta dienesta speciālistiem.

Ar cieņu,
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.