Maksājumu sistēmu izmaiņas

Jūlijs 19, 2016 13:23

Sveicināti!

Lai uzlabotu mūsu maksājumu servisu, esam nolēmuši, ka pārtrauksim sadarboties ar Skrill un Netteler maksājumu sistēmām.

No 1. augusta klientiem vairs nebūs iespējams veikt līdzekļu ieskaitījumus un izskaitījumus, izmantojot šīs maksājuma sistēmas. (Lūdzu iegaumējiet, ka, lai ievērotu juridiskos nosacījumus, visi līdzekļi, kuri ieskaitīti pirms 2016. gada 1. augusta, izmantojot šīs maksājuma sistēmas, pēc līdzekļu izskaitījuma pieteikuma saņemšanas tiks pārskaitīti uz ieskaitīšanas avotiem. Piemēram, ja jūs ieskaitījāt 100 EUR 2016. gada 29. jūlijā, izmantojot Skrill, un 2016. gada 2. augustā pieprasīsiet izņemt 100 EUR, mēs tos nosūtīsim atpakaļ uz jūsu Skrill kontu.)

Lūdzu iegaumējiet, ka turpmāk joprojām būs pieejamas sekojošas bezmaksas ieskaitījumu iespējas:

  • Klasiskais variants: BEZMAKSAS Bankas ieskaitījums, un parasti ilgst tikai 1-3 darba dienas.
  • SOFORT: pieejams dažās valstīs (lūdzu aplūkojiet saiti zemāk), alternatīva, kura ieskaita līdzekļus jūsu kontā nekavējoties.

Bankas kredītkarte ir vēl viena tūlītēja ieskaitīšanas metode. Tai ir maza komisijas maksa, ar kuru jūs varat iepazīties zemāk norādītajā saitē, kurā jūs atradīsiet arī mūsu maksājuma sistēmu pārskatu: Maksājuma noteikumi un nosacījumi.

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.