Iepazīstiet MetaTrader 5 jaunākos rīkus un iespējas!

Novembris 05, 2018 13:26

Sveicināti!

Ar prieku informējam, ka no 26. oktobra MetaQuotes savā tirdzniecības programmatūrā ieviesusi virkni jaunu iespēju, tādējādi vēl jo vairāk uzlabojot tirdzniecības pieredzi ar MetaTrader 5.

MT5 pasaules Nr. 1 multi-aktīvu tirdzniecības programma, kas sniedz treideriem piekļuvi tūkstošiem dažādu finanšu instrumentu, automatizētai tirdzniecībai, paplašinātai grafiku analīzei, bezmaksas tirgus datiem un daudz kam citam. Tādējādi treideriem tiek sniegts viss iespējamais, lai sasniegtu labākus rezultātus.

Šeit uzskaitītas populārākās jaunākās versijas iespējas:

Grafiki atdalīti no tirdzniecības termināla

Ja tirdzniecībā tiek izmantoti vairāki monitori, jums patiks iespēja atvienot finanšu instrumenta grafiku no tirdzniecības termināla loga.

Ar šo jauno funkciju tiek sniegt iespēja pašu platformu izvietot uz viena monitora, lai uzraudzītu konta stāvokli, savukārt finanšu instrumentu grafikus uz citiem monitoriem, lai varētu sekot līdzi tirgus svārstībām.

Ar atsevišķu rīkjoslu uz atvienotā grafika iespējams izvietot indikatorus un citus analītiskos objektus, nepārslēdzoties no viena monitora uz otru.

"Mini charts" grafiki

Vēl viena lieliska funkcija ir "mini charts" grafiki, kurus iespējams izvietot uz galvenā loga, vienkārši mainīt izmērus un pārvietot uz sev vēlamāko pozīciju.

Ņemiet vērā, ka, lai gan šie mini grafiki ir ērti lietojami, tie atbalsta tikai MT5 standarta laika periodus. Savukārt MetaTrader Supreme Edition papildprogrammā pieejamie "Mini charts" piedāvā arī tā saucamos tiku un sekunžu grafikus. Kā arī no laika neatkarīgus grafikus, piemēram, Kagi, Renko un citus un arī šiem grafikiem iespējams pievienot indikatorus.

Tieša piekļuve izglītojošiem materiāliem

Tagad treideri var piekļūt vairāk kā 600 rakstiem, kas publicēti "MQL5.community", tajā skaitā jauniem rakstiem, kad tie tiek publicēti, tieši no MetaTrader 5, jo programmā pievienots jauns rakstu šķirklis.

Un tie ir tikai daži no jaunumiem! Ar detalizētāku informāciju par MetaTrader 5 jaunajām iespējām iespējams iepazīties MetaQuotes mājaslapā, jaunumu sadaļā.

Admiral Markets izvēlējusies MetaTrader 5 kā savu vadošo tirdzniecības platformu labākajam klientu atbalstam tirdzniecības pieredzei. Šie jaunie uzlabojumi sniedz visus panākumu gūšanai nepieciešamos rīkus un funkcionalitāti vienā programmā.

Vai zinājāt, ka iespēja atvienot grafikus no termināla vairākus gadus bija ekskluzīva Admiral Markets klientu priekšrocība, izmantojot MetaTrader Supreme Edition papildprogrammu? Ja vēlaties aplūkot visas īpašās iespējas un izmantot vēl vairāk bezmaksas iespēju, lejupielādējiet MetaTrader Supreme Edition šeit!.

Savukārt, ja esat iesācējs tirdzniecībā, izmēģiniet MT5 bezmaksas demo kontā.

Ar cieņu
Admiral Markets

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.