MT4 Supreme Edition jaunas funkcijas

Septembris 01, 2015 11:19

Sveicināti,

Mēs esam izveidojuši jaunas MT4 Supreme funkcijas.

Līdz šim nebija viegli redzēt savu pozīciju kopējo risku MetaTrader 4 programmā savā konta valūtā. Taču jaunais Trade Terminal sniedz jums šo būtisko informāciju par kontu, jums tagad ir iespēja saņemt ātru pārskatu par savu pozīciju risku un peļņu.

Piemērs: Ja jums ir atvērta GBP/USD orderi ar 1 loti un ar SL 10 punktiem, programmatūra aprēķina risku parādot to.

Bez tam, jums tagad ir arī iespēja iegūt kopsavilkumu un redzēt kopējo risku un peļņu visām jūsu pozīcijām.

Šeit ir vairāk nekā 60 dažādas funkcijas, kas ir pieejamas par brīvu, vienkārši lejupielādējot un instalējot MT4 Supreme versiju no mūsu mājas lapas.
Uzlabojiet savu tirdzniecību ar mūsu inovatīviem un ekskluzīviem rīkiem!


Ar cieņu,
Admiral Markets

"Fin Tech" - uzlabo finanšu pakalpojumus ar inovatīvo tehnoloģiju kas ir jaunākā tendence finanšu nozarē. Admiral Markets ir pasaules līderis, nodrošinot inovatīvus tirdzniecības instrumentus, lai uzlabotu mūsu klientu tirdzniecību. Mēs vienmēr esam atvērti jaunām idejām un ierosinājumiem. Jūsu idejas palīdzēs mums kļūt labākiem katru dienu. Lūdzu, sūtiet ieteikumus angļu valodā uz supreme@admiralmarkets.com.

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.