Svarīgi par jēlnaftas cenas starpības līgumiem

Aprīlis 22, 2020 12:34

Sveicināti,

Ņemot vērā rekordlielo volatilitāti un negatīvas jēlnaftas cenas ASV tirgū, lūdzam sekot līdzi izmaiņām noteikumos un nosacījumos tirdzniecībai ar naftas instrumentiem.

1. Maksa par darījuma pārcelšanu uz nākamo dienu (SWAPS)

Atgādinām visiem investoriem, kas tirgo naftas instrumentus, ka Swap likmes cenas starpības līgumiem (CFD) var tikt pakļautas nopietnām izmaiņām, līdz brīdim, kamēr pastāv būtisks naftas pieprasījuma un piegāžu disbalanss tirgū.

Informāciju par izmaiņām tirdzniecības nosacījumos, kā arī par noteikumiem tirdzniecībai ar citiem finanšu instrumentiem, atradīsiet "Līgumu specifikācijas" sadaļā mūsu mājas lapā. Tapēc lūdzam Jūs pārbaudīt šo informāciju pirms jaunu darījumu atvēršanas.

2. Jauni instrumenti

Sākot ar 2020. gada 22. aprīli, Trade.MT5 kontos turpmāk būs pieejami jauni naftas fjūčeru CFD:

  1. _CrudeOilUK_Z0 - Brent jēlnaftas fjūčeru CFD ar termiņu, 2020. gada decembris;
  2. _CrudeOilUS_Z0 - WTI jēlnaftas fjūčeru CFD ar termiņu, 2020. gada decembris.

3. Maksimālā darījuma apjoma ierobežojums

Maksimālais darījuma apjoma ierobežojums tiek piemērots visiem naftas spot un fjūčeru CFD 20 000 EUR apmērā, vai ekvaliventā citā valūtā.

Maksimālā darījuma apjoma ierobežojums attiecas uz pozīciju, ko variet atvērt savā kontā ar minētajiem finanšu instrumentiem.

Piemēram, ja esošā WTI spot cena ir 9.60 USD (aptuveni 8 EUR) un katrs no atvērtajiem darījumiem (t.i. 1 pilna lote) ir apjomā 100 naftas bareli, maksimālais darījuma apjoms, ko varēsiet atvērt ir 20 000 EUR / 8 EUR / 100 = 25 lotes

4. Ārkārtas plāns

  1. Gadījumā, ja jebkura no jēlnaftas CFD cenām nokritīs zem 5 USD, tad var tikt piemēroti ierobežojumi, kas nosaka, ka jaunu darījumu atvēršana ar šiem instrumentiem tiek slēgta, saglabājot tikai esošo darījumu slēgšanas iespējas;
  2. Gadījumā, ja jebkura no jēlnaftas CFD cenām nokritīs zem 0 USD, tad var tikt pārtraukta šī naftas CFD tirgus cenas atspoguļošana, kā arī slēgti visi atvērtie darījumi un atcelti atliktie darījumi.

Mēs atgādinām, ka katram pašam vajadzētu izvērtēt vai spējat uzņemties augstos riskus, kas pastāv augstās naftas tirgus volatilitātes un cenas nepastāvības dēļ. Tirgojiet atbildīgi!

Ar cieņu,

Avatārs-Admirals
Admirals Viss vienā risinājums tēriņiem, ieguldījumiem un savu līdzekļu pārvaldībai

Vairāk nekā brokeris, Admirals ir tavu finanšu centrs, kurš piedāvā plašu finanšu produktu un pakalpojumu klāstu. Mēs esam radījuši "viss vienā" personīgo finanšu risinājumu līdzekļu ieguldījumiem, tēriņiem un pārvaldībai.